SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Lubicie wiersze, piosenki albo zwykłe rymowanki? Ja przepadam za ich słuchaniem, można wtedy strasznie fajnie tańczyć. No wiecie, wyślizgać parkiet! Rainbow Dash pokazała mi kiedyś trochę rocka, to było w dechę! Z kolei Sweetie Belle woli jednak poezję... dla mnie ona jest nuuuudna, ale ona lubi. No nic... Jak byłam mała, to znałam dużo rymowanek i wyliczanek. Dorośli często nie mogą podjąć wyboru czy zadecydować czegoś. Wystarczyłoby, aby powiedzieli jakaś wylicznakę i już! Jest, wyliczanka wybierze za nich. Wsadzajcie tutaj wszystkie piosenki, wiersze, rymowanki i takie tam, które dotyczą Znaczkowej Ligi. A może sami coś piszecie? Weźcie pokażcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 a ja mam taką oto piosenkę o inspirowaną trochę klimatem AC 4 Black Flaghttp://fav.me/d95racd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 23, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2015 Bardzo miłe! Adekwatne do znaczkowej ligi, ich charakterów. Zabawne i wesołe. Ładne nawiązania do klimatów pirackich, wszak to jedna z ulubionych dziecięcych zabaw. Scootaloo w Kryształowym Imperium: piosenka do "Żelaznego Księżyca". Śpiewa się na melodię 'Danger Zone" kennego Logginsa.http://spidivonmarder.deviantart.com/art/Daughter-of-the-Wind-554424065 Daughter of the windDaughter of the windJust born to be wildOrders were clearDuty called for the fightCrystal hero – ScootalooAce of Luna – ScootalooUnder wings of rainbowDreamed to touch the starsShe decided to jump and goFor kindle her shining mindCrystal hero – ScootalooHear her voiceAce of Luna – Scootaloo Inside the plane of wondersShe turned into mad typhoon of alicorn wrathShe laid aside her apprehensionsBeing choosen one for stallion’s mindFraternizes with windDisregarded hate and gloomBy soft friendly grip The bravest lady of Iron MoonCrystal hero – ScootalooTake bow beforeAce of Luna – ScootalooCrystal hero – ScootalooAce of Luna – Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts