Elizabeth Eden Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Nie jestem pewna czy jest to błąd, ale intryguje mnie pewna sprawa, więc zapytam. Raz na jakiś czas jak odświeżam forum(oraz jak na nie wchodzę po raz pierwszy) muszę odczekać parę sekund zanim zrobi mi się jakieś automatyczne sprawdzanie niejakim CloudFlarem, czy coś takiego. O tyle mnie to dziwi, że pierwszy raz pojawiło mi się to tutaj dzisiaj, a na innych stronach mi to nie wyskakuje, więc podejrzewam, że to coś od forum. W sumie na dłuższą sprawę nie jest to problemem, ale irytuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) Jest to zabezpieczenie oferowane właśnie przed CloudFlare, zabezpiecza ono przed spamami, atakami ddos itp. Nie wiem na jakiej zasadzie to wyskakuje, ale trochę w tym siedzę, więc proszę Nic z tym nie zrobisz, jedyne co możesz to czekać, jak to ci wyskoczy. Edytowano Lipiec 3, 2015 przez poszkoleps Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 3, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2015 Żadnego takiego zabezpieczenia nie nabywałam, więc podejrzewam, że to forum. Okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Żadnego takiego zabezpieczenia nie nabywałam, więc podejrzewam, że to forum. Okej. Tak to ze strony forum, według mnie to dobrze, że to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 3, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2015 Jeśli jakoś ochrania, to nie ma problemu, byłam po prostu ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts