Sowenia Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Doctor Whooves nie raz pojawiał się w naszym ulubionym serialu. Z wyjątkiem jednego, wzbudzającego skrajne emocje odcinka zawsze grał rolę postaci stojącej gdzieś w tle, ewentualnie wypowiadającej kilka słów i znikającej. Widzieliśmy go jako zwykłego, pozbawionego wszelakiej garderoby ziemskiego ogiera przechadzającego się po Ponyville, widzieliśmy jak wraz z Roseluck przemierzał las założywszy na oczy okulary 3D, czasami pojawiał się ubrany w zielony krawat. Ma nawet brata bliźniaka, który jest pegazem. Ale czy na pewno brata bliźniaka? Może to też Doctor Whooves, ale w innym wcieleniu? Mniejsza o to. Jak myślicie? Czy nasz doktorek jeszcze kiedyś zabłyśnie? Jaką może odegrać rolę w historii Ponyville i Equestrii? Czy chcielibyście usłyszeć go w kolejnym odcinku? A może macie konkretną wizję takiego odcinka? Dzielmy się tutaj swoimi przemyśleniami na temat tej - moim zdaniem - bardzo interesującej postaci~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Ja go widzę jak ma odcinek razem z mane6(albo samą Twilight), pomagałby im rozwiązać zagadkę tajemniczych wydarzeń w które oczywiście byłyby zamieszane jakieś mało znane istoty które przybyły z granic Equestrii. A jeśli nie to chociaż cały odcinek poświęcony jemu i Muffins(Derpy), wtedy zbierałbym szczęke z trawnika gdzieś pomiędzy siedzibą Hasbro a siedzibą BBC "Alonns-y!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 No cóż. Głównej roli raczej nie zagra bo rdzeń serii stanowią przygody głównej szóstki. Co nie znaczy, że nic już z Doktorem zrobić nie można bo twórcy już raz skorzystali z tego pomysłu. Chodzi oczywiście o to aby od czasu do czasu oddać ster w ręce (kopyta) postaci drugoplanowych. Dotychczas jedynymi postaciami spoza głównych bohaterek, które dostawały od czasu do czasu odcinki skoncentrowane wokół siebie były członkinie Znaczkowej Ligi. A więc naprawdę dobrym pomysłem byłoby aby więcej postaci drugoplanowych dostało od czasu do czasu swoje 25 minut, w końcu tyle ich jest w samym Ponyville i to nie tylko sam Doktor ale np. Derpy lub Lyra i Bon Bon. Kto wie, może w następnej serii doczekamy się takiego rozwiązania, w końcu wprowadziło by ono spore orzeźwienie do serii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Po odcinku z tłami miałam nadzieję, że teraz te postacie "wyjdą z tła" i będą robić za takie, które czasami będą odgrywać ważniejszą rolę w konkretnych odcinkach. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Po odcinku z tłami miałam nadzieję, że teraz te postacie "wyjdą z tła" i będą robić za takie, które czasami będą odgrywać ważniejszą rolę w konkretnych odcinkach. Też miałem taką nadzieję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts