Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Ze wstydem zauważyłam, że nie było wcześniej tego tematu. Teraz już jest. Standardowo: w ogłoszeniach proszę zgłaszać nieobecności, sugestie co do sesji, propozycje, skargi i wnioski o alimenty. Pierwsze ogłoszenie - 22 sierpnia wyjeżdżam i odpisy w sesjach będą ograniczone do 26 sierpnia. Potem wszystko wróci do normy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 21, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2017 (edytowany) Witam, Do końca października zawieszam działalność MG ze względu na sprawy prywatne. Najprawdopodobniej wznowię wszystkie sesje w listopadzie. Pozdrawiam. Edytowano Wrzesień 21, 2017 przez Arcybiskup z Canterbury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 9, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2017 Wybaczcie taką dużą przerwę w odpisach, ale dopadło mnie życie. Lada dzień odpisy się pojawią i postaram się od tego momentu odpisywać już bardziej regularnie - na ile mi okoliczności pozwolą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts