Gingerka Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 No a więc tak... Kto to Minuette? Jest to Colgate. Dowiadujemy się o tym w odcinku "Amending Fences" Gdy Twi postanowiła odnowić relacje z starymi przyjaciółkami za czasów szkoły.W tym odcinku dowiadujemy się wiele więcej rzeczy na temat tego kuca tła. Zazwyczaj zwykły szary kuc występujący pare razy w tle zamienił się w kucyka (nadal tła) z historią. Dowiadujemy się, że nasza bohaterka pochodzi z Canterlot i, że jest uzdolnionym jednorożcem (takim jak kiedyś Twilight) Ale przejdźmy do rzeczy. Zauważyłam, że niema ona jeszcze miejsca w tym dziale więc postanowiłam to zmienić Jestem pewna, że na tym forum jest grupka jej fanów A wiec chciała bym tu zobaczyć jej "galerie" i dyskusje o niej ;3 Mam nadzieje, że ktoś będzie w tym temacie aktywny 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Wiem ,że to galeria ale dorzucę parę filmików: Ogółem to do postaci Colgate ( wolę tą wersję imienia) nie mam nic przeciwko. Lubię ją, bardzo fajny background. W końcu potrzeba dentysty w Ponyville Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 31, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2015 Wiem ,że to galeria ale dorzucę parę filmików: Ogółem to do postaci Colgate ( wolę tą wersję imienia) nie mam nic przeciwko. Lubię ją, bardzo fajny background. W końcu potrzeba dentysty w Ponyville Czyli jesteś jej fanem Zbieram całą grupke fanów ;3 A tak swoją drogą jak byś miał ochotę dowiedzieć się wielu rzeczy na temat Colgate to masz tu odcinek z lektorem http://www.dailymotion.com/video/x313865_my-little-pony-sezon-5-odcinek-12-amending-fences-lektor-pl-1080p_tv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Też lubie tego kuca Jest według mnie miła i lekko nadpobudliwa a to lubie ^^Wole imie Miniuette bo Colgate brzmi jak pasta xd Wiem że jest dentystką no ale 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 31, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2015 @Major DegtyarevWitaj w klubie ;D Oprócz mnie jest jeszcze jeden użytkownik angażujący się w "plany' odnośnie jej. Jak chcesz być wtajemniczony pisz na priv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodygniewny13 Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Zgłasza się fan Minuette Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 1, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Bleeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts