Arceus Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Z przyczyn technicznych nie mogę robić wielu rzeczy tj. Edytować pierwszych postów, otwierać i zamykać tematów i inne tak tego typ drobiazgi. Niestety jednak ofiarami bezpowrotnego zamknięcia padły ogłoszenia i odpowiedzi Discorda, przez co nie wiem kiedy będą udzielone. Ze względu na brak możliwości edytowania pierwszego posta lista fanów także nie zostanie zaktualizowana, do czasu naprawienia tego błędu.A skoro to są ogłoszenia to uprzejmie ogłaszam iż wracam do nauki, a to oznacza że moja aktywność może się nieco zmniejszyć. Zrobię jednak wszystko co w mej mocy aby nikt przez to nie ucierpiał.Miłego dnia i nie rozpaczajcie że wakacje minęły chaos miesza każdego dnia (ekhem, to tylko tymczasowe i otwarte, ale nie wypada by pisał w nich ktoś do tego nie przeznaczony (bez urazy ) ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 3, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) Przepraszam wszystkich za wszelkie utrudnienia i niedogodności. Postaram się by dział się obudził w najbliższy weekend. Do tego czasu proszę Was o wyrozumiałość.Miłego dnia. Edytowano Wrzesień 11, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 11, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2015 O ile aktualizacja listy fanów, odpowiedzi Discorda, a nawet dawanie nowych ogłoszeń jest tymczasowo niemożliwe, tak rozstrzygnięcie konkursu już nastąpiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 16, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2015 Nie będzie mnie 2 dni. Grzecznie się tu pod mą nieobecność zachowywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts