Gingerka Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Witajcie!Dziś napadł mnie pomysł na nową zabawe!Jak wiemy CMC teraz pomaga kucom w zrozumieniu znaczków, a więc my im w tym pomożemy! Ja podaje kucyka z CM, a wy dajecie propozycje co ten znaczek oznacza!Szczerze licze na waszą kreatywność!Właściciel wybranej przeze mnie odpowiedzi otrzymuje punkt do swojego konta!Życze miłej zabawy i zaczynamy! To na start może... Już wiem! Sea Swirl: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Jej specjalność to pływanie, więc bierze udział w wielu zawodach pływackich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 19, 2015 Share Napisano Październik 19, 2015 Znaczek oznacza, że Sea Swirl tresuje różne zwierzęta morskie (najczęściej delfiny) w robieniu różnych sztuczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 20, 2015 Autor Share Napisano Październik 20, 2015 Taa... Zabawa nie cieszy się popularnością, ale co tam Cza podsumować rundę!Runde wygrywa Nubira MysteriousRanking:1.Nubira Mysterious 1 pkt.Następna postać to... Minuette! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts