FriendJerzy Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 (edytowany) Witam, oglądam MLP od dawna, ale o tej stronie dowiedziałem się niedawno. Bardzo chcę zostać członkiem tej społeczności, ale nie wiem co mogę i mam tu robić, jaka panuje tu atmosfera,więc proszę o to żeby ktoś życzliwy streścił mi, jak należy uczestniczyć w tej społeczności.PS Bardzo mi zależy, aby być wartościowym członkiem tej grupy Edytowano Październik 23, 2015 przez Velvie Błędy ortograficzne i używanie koloru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 (edytowany) Po pierwsze, nie formatuj tak tekstu. Automatyczny kolor, brak tła tekstu i automatyczny rozmiar mogą pomóc.BTW. Chyba zły dział Edytowano Październik 23, 2015 przez Emily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 Zgadzam się z przedmówczynią.BTW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 (edytowany) Mam nadzieję, że mogę edytować posty w tym dziale. Jak nie, to przepraszam, ale nie wytrzymałam :<Nie możesz, ale sam miałem to zrobić, więc na jedno wychodzi ~Dec Edytowano Październik 23, 2015 przez Decaded 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 Przeniesiono do bardziej odpowiedniego działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 Bądź sobą.Znajduj tematy,dyskusję które ciebie interesują i pisz śmiało.Najlepiej jak masz jeszcze jakieś inne zainteresowania oprócz MLP, to wtedy można prowadzić ciekawe rozmowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się