LemonRebel Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nie wiedziałem, gdzie to wstawić, ale przecież Ikariam jest w pewnym sensie strategią Chodzi o to, że kiedyś grałem, ale przestałem z powodów których znać nie musicie. Chce znów wrócić do gry, ale troche to przemyślałem i doszedłem do wniosku, że strasznie miło grałoby się w kilka osób. Chodzi o sojusz i Miasto na tej samej wyspie, gdyby coś się działo to pomoc przecież blisko Kto za? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nie muszę chyba mówić że też grałem...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Sierpień 9, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nie muszę chyba mówić że też grałem...? Nie dość, że mnie wtedy z sojuszu wydalili, to jeszcze straciłem wyspę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nie grałeś to się dziwisz? Ja do 190k ro jakoś dojechałem i mi się odechciało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Ja gram na Phi jakby co w sojuszu A_PKC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Gram na dwóch serwerach (obecnie) ale tak jakbym nie grał nie mam weny do tego już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Ikariam! D: O w morde, dawno nie slyszalem tej nazwy. Grałem w to może z 4 lata temu? Miałem ponad 250k pkt, czy co to tam bylo... W kazdym razie, z tego co pamietam, gralem na nowo powstalym serwerze wiec w rankingu bylem dosc wysoko, wydaje mi sie ze bylem w pierwszej 70 Na pewno nie poza 100. Niestety moje konto zostalo usuniete za nieaktywność... Tia, włączyłem urlop i pojechalem na wakacje do anglii, po powrocie konta nie bylo Od tamtej pory nawet nie próbowałem grać dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Ikariam cóż kiedy grałem z kumplem na poważnie to skończyliśmy razem z wynikiem po 220k na głowę mało dosyć sądziłem że dobijemy wyżej ale źle nie było ostatnio jak grałem to odechciało mi się po zdobyciu 1k punktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Mocno się ta gra zmieniła. Jak ktoś daawno grał to może wejść sobie po prostu zobaczyć. Ja czasami potrafię grać na nowym serwerze na początku, potem mi się odechciewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Ja grałem 2-3 lata temu w ikariama. Pamiętam, że miałem nick zigger82 (ta, Zaraza był Ziggerem) i ogólnie to tyle xD Mogę w sumie znowu pograć, napiszcie tylko na jakim serwie mam zakładać konto i jaki sojusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Może od nowa w kilka osób na jakimś świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Dobra, ustalmy jeszcze parę zasad typu: - Nie atakujemy się nadzwajem - Jeśli ktoś któregokolwiek z nas zaatakuje jakiś gostek, wszyscy mu się odpłacamy zniszczeniem jego miasta I możemy zaczynać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Tia, już widzę ten sojusz Fire is Magic. Mogę spróbować, ale nie gwarantuję full zaangażowania. ;P Najlepiej to zaczynać razem ze startem serwera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Sierpień 17, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2012 Jak ktoś chętny o pisac na W swoje e-maile, żeby na jednej wyspie (lub w pobliżu) wszyscy byli... Na najmłodszym z serwerów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Emm ale mnie się coś ostatnio spsuło i w ogóle nie mogę się zalogować do gry :/ a tak w ogóle jest możliwość zapraszania do gry znajomych tak, żeby byli koło ciebie. EDIT: Z problemem jakoś można sobie poradzić. Ja bym zaczekał na nowy serwer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 tak, żeby tak zaprosić potrzebne są maile... A kiedy nowy serwer, bo ja nic nie wiem o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Grałem w to... jakieś 4-5 lat temu? Nawet nie pamiętam. Szybko mi się znudziło (jak wszystkie gry GameForge - oni są marni), ale spam w dziale spamerskim był radosny. Przez prypadek doprowadziłem do bana na IP jednego gościa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts