StarostaXD Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Witam Od dłuższego czasu nie mogę pisać postów/tematów/statusów i innych takich. Ten akurat piszę z telefonu. Po prostu nie załadowywuje mi się pasek z polem do wpisania tekstu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Potwierdzam. Często mi również nie wyskakuje to okienko, a zmiana przegladarki rzadko pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Aktualizacja wtyczek, spróbuj też na innej przeglądarce i sprawdź czy tam też nie działa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Sprawdzone, zawsze działające - wystarczy usunąć pliki cookies i wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts