MisysMama Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Witam w tym dziale można składać podania o dołączenie do klanu. Oferujemy: -TeamSpeak'a. -Wspólną grę. -Dobrą zabawę w gronie Borny. Wymagamy: - Chęci gry - Sprawnego mikrofonu - Kultury osobistej - Humoru - TeamSpeak'a - Wiek min. 14 lat - Głos po mutacji Podanie proszę pisać w formie CV albo coś podobnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Siemka chciałbym dołączyć do klanu bo: - Szukam klanu ( ) - Spełniam wszystkie wymogi - Szukam ludzi z którymi mógłbym pogadać o podobnych tematach - Mam skilla, mój battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Mydlak/stats/381335968/ - Jestem aktywny oraz zazwyczaj na każde zawołanie Co do dalszych rozmów dodaj mnie na steamie, login: Mydlak (awatar z Fluttershy) bądź na originie lub skype, nick: soapm4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerroPony Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 A z chęcią dołączę do klanu, bo: -Lubie grać w BF3 -Skila może za dużego nie mam ale jakiś jest -Prawie cały czas mnie można dorwać na kompie -Spełniam wasze wymogi -Szukam ogarniętych ludzi do gry Mój battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/TheLunarr/stats/638577725/ I skype (na wrazie czego): kacpi-xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloopie Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Siema jak można chętnie wstąpie do klanu skill mam średni ze względu na granie głównie w RPG no ale chęci są -spełniam wasze wymogi -Mój battlelog http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/losux/stats/253396000/ -Grać mogę od rana do południa i wieczorami Jakby co to mój steam Bloopie (wavatar z chrys) >:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Z chęcią wstąpie do klanu : -spełniam wszelkie wymogi -gram często w bf3 2 .3 godziny dziennie -oto mój battelog http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Pookhi/stats/714158578/ -skill myslę że dosc spory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 W sumie też mogę dołączyć: - Wymogi spełniam - humor dość specyficzny ale jest - Ostatnio nie grywam często bo nie mam z kim a o wiele lepiej gra mi się w grupie szczególnie jak można sobie na TS'ie pogadać - Skill raczej słaby ale też zależy od dnia - raz słabiutko innym razem wycinam, potrzebuje też chwili czasu żeby sprawdzić którą klasą najlepiej mi idzie w dane dzień - Na kompie jestem codziennie od 16 do 20 czasem 21 w weekendy różnie bywa ale zazwyczaj wystarczy dać sygnał i wbijam Battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/cBukal/stats/587809597/ Mój Steam to Error 666 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumper Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Mam nadzieję że jest miejsce - humor jest i to dobry -grywam często (aktualnie męczę diretx) -skill zwykle jest ale przelicznik tylko 0.75 uczyłem się latać (i nadal nie umiem) battlelog:battlelog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Imię: Jasiu. Kontakt: Origin ID: CiasteczkowaatyBattlelog: >KLIK<Steam: CiasteczkoGadu-Gadu: 2750447Skype: razzix__TeamSpeak: Posiadam Doświadczenie: Battlefield: Grałem, wieki temu, ale grałem. W odsłonę o II Wojnie Światowej, jednak przede wszystkim pocinałem w dwójkę. Nie najgorzej mi szło, z tego co pamiętam to na przemian grałem medykiem i szturmowcem, zdarzało się, że byłem w czołówce graczy. Grałem też w betę Bad Company 2.Borderlands: Jedynka i dwójka. Głównie Mordecai'em i Zero. Przede wszystkim single player, multika ruszyłem może raz, góra dwa.Call of Duty: Nie będę się rozdrabniał nad każdym tytułem z osobna, bo to za długi tasiemiec na takie zabiegi. Najgorszy nie byłem, największy staż odbyłem w MW2, w nim też miałem najlepsze wyniki.Battlefield 3: Grałem trochę, choć nie za długo. Nie miałem z kim, a samemu siedzieć i grać to żadna frajda. Dlatego grę rzuciłem, ale przymierzam się do powrotu. Umiejętności: Dawno w żadnego FPS-a nie grałem, od dobrych paru miesięcy. Jechałem głównie na strategiach i cRPG-ach, o ile czas pozwalał. Skill mam nie najgorszy, tak mi się przynajmniej wydaje. Musiałbym tylko znowu wskoczyć na konika, i przyzwyczaić się do sposobu rozgrywki w Battlefieldzie 3, bo po romansie z COD-ami trudno mi było się przestawić. Spełnienie wymagań: Chęci do gry: Z tymi problemu być nie powinno. Mam zapał, zwłaszcza kiedy mam grać z kim. Na razie mam ich cholernie duży pokład i wątpię, aby szybko się wyczerpał, o ile ktoś będzie do tego ogniska coś sporadycznie podrzucał.Sprawnego mikrofonu: Z tym też problemu nie powinno być. Mam porządne słuchawki z doczepianym mikrofonem. Mikrofon sprawny, jeszcze dziś sprawdzałem. Kultury osobistej: Wydaje mi się, że aż tak źle z nią u mnie nie jest. Kłótliwy specjalnie nie jestem, dystans do siebie mam, -urwami na prawo i lewo też nie ciskam. Chyba da się ze mną żyć.Humoru: Nie znam żadnego kawału, ale jeżeli ktoś powiedzieć jakiś porządny potrafi - umiem to docenić, pośmiać się też. Chyba, że mam gorszy dzień, ale wtedy raczej gry zespołowej nie ruszam.TeamSpeak'a: Tak jak napisałem w kontaktach, posiadam.Wiek min. 14 lat: To już po mnie, aktualnie w liceum siedzę, a na tyle wybitny, żeby tam w wieku czternastu lat wylądować nie jestem. Niestety. Głos po mutacji: Jeżeli o to chodzi to nie piszczę już jak szczur goniony przez kota. Chyba... Battlefield Premium: Jeszcze nie posiadam, zaznaczam, jeszcze. Jedynie podstawowy BF3, bez żadnego DLC. Zbliżają się Święta, trzeba kupić bliskim prezenty, a to portfel skutecznie potrafi osuszyć, i jeszcze sylwester. Najpierw będę musiał zobaczyć ile mi po tym ostanie w portfelu, a jak uzbieram - zakupię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Jeżeli jeszcze jest możliwość to ja chętnie -spełniam wymogi - mam gg, ts, skype, mumble -w bf mam przegrane 375h -skillem nie szaleje ale także nie lamie - wiek 17 Premium- nie posiadam. Na razie lecę na głośnikach bo wejście od słuchawek zostało zjedzone przez domową bestie, http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/FrytekV16/stats/406401686/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Witam. Niestety ja nie mam czasu by się udzielać w klanie i prowadzić rekrutację więc jak by ktoś mógł to niech napisze kto przejmuje dowódctwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ja też dołączę do tego klanu z miłą chęcią bo nie mam z kim grać. Myślę że spełniam warunki dołączenia do klanu. Mój battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/XXBETONXX/stats/312508722/cem_ea_id/ Jestem snajperem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AffekPL Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Imię: MarcelKontakt: Origin ID: AffekPL Battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/AffekPL/ Gadu-Gadu: Nie posiadam Skype: Marcel.jakubowski5 lub AffekPL TeamSpeak: Doświadczenie: grałem w takie gry jak: bf3 , bf2 , bfbc2 , MOH , Cod MW 3 i wiele innych. Również grałem wiele razy w Paintbolla Spełnienie wymagań: Chęci do gry: W miarę wysokie. Sprawnego mikrofonu: W miarę dobry. TeamSpeak'a: Posiadam. Wiek min. 14 lat: Aktualnie mam lat 14. Głos po mutacji: Jeszcze nie. Battlefield Premium: Posiadam używam już od dobrych kilku miesięcy. Edytowano Maj 26, 2013 przez AffekPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ja z chęcią bym z wami pograł ale czy dalej to funkcjonuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Mało kto jest chętny do gry ;/. Ja osobiście również gram coraz rzadziej w BF-a. Teraz to działa bardziej na zasadzie po prostu "luźnego" plutonu. W żadnym razie nie radze tego traktować jako klan ze względu na właśnie bardzo małą aktywność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandrgorn Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Również chciałbym dołączyć do tego klanu (jeśli ciągle funkcjonuje) - Nick: Avantris - Spełniam wymogi ( tylko z tym głosem to jestem tak jakby w trakcie mutacji) - Mam Skype, Ts3 - W BF'a gram 5 dni ale dziennie z 5 godzinek ( 5/5 ) - Skill w miarę dobry - Mam 14 lat - Nie mam premium ani dodatków :/ (czekam na BF'a 4 ) - Battlelog http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Avantris/stats/400958373/ Proszę o odpowiedź na Battlelogu. Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Mandrgorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Chciałby ktoś ogarnięty jeszcze pograć ?/Polatać havociem ? http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/NeOgaR/stats/354356153/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamix21 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Też chciałbym dołączyć do waszego plutonu. -posiadam premium -skill taki sobie, ale może być -Nick na battlelogu "TheKamix21" tylko teamspeaka muszę założyć -wiek 14 lat ps. wysłałem prośbę o zaproszenia do plutonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Wolski Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Witam Chcę dołączyć do klanu mam 19 lat i spełniam wszystkie wymogi mozna mnie złapać na kompie prawie przez cały dzień skill jakiś jest mam duże poczucie humoru ale bez przesady "mozna mnie złapac na ORIGIN HardySs95 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts