Konto Zamknięte Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 (edytowany) Ech, nazywam się Klaudia, mam 16 lat, jestem z woj.Lubuskiego, szkicuję, pogrywam na pianinku w telefonie, interesuję się informatyką, elektroniką, muzyką, filmem i animacją 2D i 3D... Chciałabym zostać kiedyś animatorem lub kimś podobnym w jakiejś bajce, albo stworzyć jakąś własną. Jestem pesymistką, i ciągle wydaje mi się, że robię coś źle, lub ktoś źle o mnie myśli. Często jestem smutna z byle powodu. Moja ulubiona muzyka jest różna.. Jak mi się coś spodoba to polubię. I lubię oglądać Sparta Remixy i PMV. Moje ulubione kolory to granatowy, fioletowy, morski i czarny. Dopiero co zaczynam z grafiką, ale mam deviantart: http://maroondew.deviantart.com Nie wiem co napisać. Edytowano Grudzień 27, 2015 przez MaroonDew Zgubione informacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Szalom. Baw się dobrze na forum i pamiętaj, że ci z zielonymi podpisami pod avatarami to tak zwane "zgniłki" i należy ich ignorować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Mamy dużo wspólnych zainteresowań Dość nietypowe jak na dziewczynę muszę przyznać. Dałem Ci watch'a na DeviantArcie, baw się dobrze i zostań z nami na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konto Zamknięte Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2015 2 minuty temu Ślimak Żarówa napisał: Szalom. Baw się dobrze na forum i pamiętaj, że ci z zielonymi podpisami pod avatarami to tak zwane "zgniłki" i należy ich ignorować. Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Witam a witam. Baw się, młoda damo, dobrze. Miałam ochotę wyżydzić od Ciebie parę złotóweczek, ale nie chce mi się wpisywać numeru mego konta bankowego. Jak smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się