scrof Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 (edytowany) Jestem w tym (z tego co jak narazie zobaczyłem nawet fajnym) miejscu od niedawna i mam pytanko: na jakim programie mogę zaprojektować swojego OC ? Z góry dzięki za odp Edytowano Grudzień 30, 2015 przez scrof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Polecam słownik elektroniczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Pony creator, ale OC nie będzie tak zacny jak dobrze narysowany poniacz. PS Tak jak pan wyżej, polecam nie popełniać błędów, w końcu Twój tekst, to jedyna rzecz na forach, która umożliwia poznanie Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scrof Napisano Grudzień 30, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2015 Dziękuję za link i przepraszam za błędy ortograficzne, ponieważ język polski nie jest moją mocną stroną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 19 godzin temu scrof napisał: Dziękuję za link i przepraszam za błędy ortograficzne, ponieważ język polski nie jest moją mocną stroną. Autokorekta? Cokolwiek? Przecież jak się napiszę słowo z błędem to się podkreśla na czerwono w edytorze... wystarczy PPM i poprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się