Dashidania Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 (edytowany) Cześć, to temat z moją ogólną twórczością na początek zrobiłam "Destructe X" z Bad Blood w śwecie EG Edytowano Styczeń 16, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Ale już zakładałaś taki temat. Po co ci drugi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 16, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2016 tamten skasowalam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 16, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2016 (edytowany) Zrobiłam cut throat z Bad Blood w equestria girls Edytowano Styczeń 16, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 A propo bad blood: Nawet lepsze od oryginału (go też obejrzałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 16, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2016 (edytowany) Lubie tą piosenkę ale orygiginalną, najlepsza dla mnie jest Cut Throat Edytowano Styczeń 16, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Koniec offtopu. Pomysł niezły (sama myślałam o narysowaniu Derpy jako Destruckty - Derptruckty X ), ale wykonanie niezbyt dobre. Od razu widać, że rysunki to kopiuj-wklej wektorów z internetu ze zmienionymi kolorami. Jeśli chcesz kontynuować rysowanie w stylu EqG, polecam wydrukować wektor, przykleić do okna taśmą, wziąć kartkę i odrysować ołówkiem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 17, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2016 fajny pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 28, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2016 (edytowany) Oto moje opowiadanie na konkurs ogólno łódzki chyba( trzymajcie kciuki) Drzwi chciwości.doc Edytowano Styczeń 28, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 (edytowany) Piszesz niezłe komedie, szkoda, że takie krótkie. :< Edytowano Styczeń 28, 2016 przez CelIy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 28, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2016 (edytowany) 30 minuty temu CelIy napisał: Piszesz niezłe komedie, szkoda, że takie krótkie. :< Zachowała byś czasem żłe komentarze dla siebie!, poza tym zmieniłam w nim to i owo Drzwi chciwości.doc Edytowano Styczeń 28, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 28, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2016 Drzwi chciwości.doc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Podoba mi się pomysł. Wykonanie nieco mniej. Przede wszystkim, przeczytaj wszystko dwa razy, bo: "Bardzo nie dawno temu, w dalekiej przyszłości" siebie wyklucza.Poza tym znalazłam parę niewielkich literówek. Jednakże widzę potencjał i szczerze Ci kibicuję byś rozwijała umiejętności pisarskie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 28, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2016 (edytowany) @Cygan Dziekuję, i poprawiłam już i zmieniłam tytuł Drzwi chciwości.doc Edytowano Styczeń 28, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Nie ma za co ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 28, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Luty 4, 2016 Autor Share Napisano Luty 4, 2016 Zrobiłam "aktualizacje" opowiadania. drzwi do innego świata.doc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Luty 15, 2016 Autor Share Napisano Luty 15, 2016 (edytowany) Napisałam wiersz o equestria girls, trochę tak jak w tej piosence tutaj jest: Wiersz.doc Edytowano Luty 15, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się