Mates Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 (edytowany) Siemaneczko! Dział "projekty" stoi, mój projekt chwilowo też (fachowiec od obróbki dźwiękowej się rozchorował), więc postanowiłem go rozruszać! Wszyscy znamy i (chyba) lubimy (jak można nie lubić Flutterki?!) piosenkę "Find the music in you": Cytuj A ja osobiście zawsze chciałem nagrać jakiś cover/fundub, więc czemu nie? Partia Big Maca (czy tam Flutterguya jak kto woli) jest śpiewana niskim głosem, nie ma też dużo przeciągnięć(potrafię modulować swój głos i "nawijać" z przepony), więc powinno mi wyjść bez większych problemów Na pewno zaproszę też do współpracy fundubberki, ktoś mi musi zrobić chórki Zdaję sobie sprawę, że zmiksowanie tego całego przedsięwzięcia w jedną całość będzie najtrudniejsze, ale kontaktów parę mam, więc dam radę Założyłem ten temat głównie w celach informacyjnych- już dawno się przekonałem, że szukanie ludzi do współpracy na własną rękę daje lepszy efekt niż proszenie kogoś o pomoc, ale mimo wszystko, jeśli któryś/aś z was chciałby/chciałaby pomóc mi z tekstem, czy wspomóc projekt wokalem, jestem otwarty na współpracę Kiedy projekt wyjdzie? Na pewno nie nastąpi to szybko, ale zapewniam, że będzie warto czekać i na pewno nie "zdechnie":D Pozdrawiam Edytowano Styczeń 19, 2016 przez Mates 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (edytowany) Ty wymęczysz te wszystkie fandubberki Anyway, projekt ciekawy, więc jak czegoś potrzebujesz to napisz/dzwoń/rapuj/nawijaj/co ty tam jescze potrafisz/ do mnie. Edytowano Styczeń 20, 2016 przez Pawiu 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 No... już się tego boję. Powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 11 godzin temu Mates napisał: Siemaneczko! Dział "projekty" stoi, mój projekt chwilowo też (fachowiec od obróbki dźwiękowej się rozchorował), więc postanowiłem go rozruszać! Wszyscy znamy i (chyba) lubimy (jak można nie lubić Flutterki?!) piosenkę "Find the music in you": A ja osobiście zawsze chciałem nagrać jakiś cover/fundub, więc czemu nie? Partia Big Maca (czy tam Flutterguya jak kto woli) jest śpiewana niskim głosem, nie ma też dużo przeciągnięć(potrafię modulować swój głos i "nawijać" z przepony), więc powinno mi wyjść bez większych problemów Na pewno zaproszę też do współpracy fundubberki, ktoś mi musi zrobić chórki Zdaję sobie sprawę, że zmiksowanie tego całego przedsięwzięcia w jedną całość będzie najtrudniejsze, ale kontaktów parę mam, więc dam radę Założyłem ten temat głównie w celach informacyjnych- już dawno się przekonałem, że szukanie ludzi do współpracy na własną rękę daje lepszy efekt niż proszenie kogoś o pomoc, ale mimo wszystko, jeśli któryś/aś z was chciałby/chciałaby pomóc mi z tekstem, czy wspomóc projekt wokalem, jestem otwarty na współpracę Kiedy projekt wyjdzie? Na pewno nie nastąpi to szybko, ale zapewniam, że będzie warto czekać i na pewno nie "zdechnie":D Pozdrawiam Panie, jesteś pan genialny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 "Find the music in you" to moja ulubiona piosenka w całym MLP, oby Twój fundub był jeszcze lepszy Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 no panie...dajesz, aż jestem ciekawy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Puściłem sobie tą piosenkę po angielsku, polsku, angielsku, i musze powiedzieć, że nasza wersja aż tak nie odstaję od oryginału Choć może uda ci się lepiej... w kążdym razie; Jak już skończysz (trzymam kciuki) to z chęcią porównam wszystkie trzy wersje (cover pl, oficjalny pl, oficjalny ang). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Czekam na rezultaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Przepowiadam rzeźnie ale na ogół jestem czarnowidzem. Śpiewać nisko a brzmieć nisko to zupełnie inne światy. Z tego co słyszę to bardziej takie okolice barytonu niż basu. Wiem bo moja granica głosu jest G o dwie niżej od razkreślnej. Tak czy siak może cuś wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Życzę powodzenia! Chętnie zobaczę końcowy efekt. Szkoda. Ze takie że mnie beztalencie ;+; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Może być ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 (edytowany) Uff, po tym jak Sprytna i Pokemonka odmówiły wzięcia w tym udziału, lekko się wnerwiłem i zniechęciłem... Na szczęście MsRarity zgodziła się pomóc i odezwie się też w tej sprawie do dwóch swoich koleżanek!^^ O co się rozchodzi i dlaczego tak? Sprytna twierdzi, że "to za dużo roboty jak na jej czas wolny" (nie ma się co dziwić), a Pokemonka, że "to nie jej skala" Zacząłem szukać więc sopranu i znalazłem! Wszystkie info będzie na bieżąco Pozdrawiam i idę spać, bo jestem po nocce w pracy Edytowano Styczeń 23, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 30, 2016 Autor Share Napisano Marzec 30, 2016 (edytowany) Yeeeeah Projekcik jest już gotowy, czeka jedynie na wrzucenie na mój kanał YT... A kiedy go wrzucę?Cóż, niedługo hehe Edytowano Marzec 30, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 4, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Był 20 styczeń. Dziś jest 4 kwietnia, ale... OBIECAŁEM, ŻE PROJEKT NIE ZDECHNIE I OTO ON! Dix wykonała kawał dobrej roboty! A ja?Cóż... Ocenę pozostawiam wam xD Uwaga na uszy! Pozdrawiam i czekajcie na "Dance Magic" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się