Fałdek Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 witam jestem tu nowy ,chciałem się przywitać :3 mam 15 lat jest z wielkopolski i jestem bardzo ciekaw ponieważ jest po raz pierwszy na foru tego typu i nie dokońcawiem jak się zachować :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Witaj, cześć miło Cię poznać! No to jedziemy z pytankami: 1. Jak masz na imię? 2. Ulubiona postać 3. Ulubiony antagonista 4. Jak zaczęła się twoja przygoda z MLP? 5. Czego słuchasz? 6. Piszesz ff, rysujesz może? 7. Lubisz czytać? Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fałdek Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 (edytowany) @pani Mączka 1-Mikołaj 2- pinkie pie 3-discord 4-kolega mnie zachęcił 5-rapa metal 6- nie ;p 7 tak Edytowano Styczeń 24, 2016 przez Fałdek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Hejka miło mi Cie poznać. Pare pytań na start: 1. Masz jakieś hobby ? 2. Uprawiasz jakiś sport? 3. Jaki jest Twój ulubiony kolor? Życzę Ci miło spędzonego tu czasu i poznania wielu fajnych ludzi. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 hejka. też mam 15 lat ale z lubuskiego jak mialem 10 to myślałem że mieszkam w wielkopolskim 1. ile obejrzałeś odc? na oko. 2. dlaczego Pinkie Pie jest twoim ulubionym kucykiem? 3. skąd znasz tego kolege ? 4. czy masz ponysonę, lub planujesz mieć? 5. czy chcesz jeszcze jedno pytanie? 6. jeżeli odpowiedziałeś tak, to jaki jest twój ulubiony odcinek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fałdek Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 1- nie zbyt ;p 2- e-sport i siatkówka 3-zielony dziękuję za miłe słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowiek Maupa Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 To pora na moje Jedno pytanie 1.czy lubisz kisiel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Witej, miło poznać. 1. Za co najbardziej lubisz pinkie? 2. Co sądzisz o postaci dr.House'a? 3. E-sport... W co pogrywasz? 4. Lubisz bigos? A ogórkową? To tyle ode mnie. Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fałdek Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 @Norman jayden tak na najbardziej waniliowy ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 1 minutę temu Fałdek napisał: @Norman jayden tak na najbardziej waniliowy ;3 nie odpowiedziałeś jeszcze na mój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowiek Maupa Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 @TalkativeCloud po prostu mój był krótszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Właśnie teraz Norman jayden napisał: @TalkativeCloud po prostu mój był krótszy taki smutek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fałdek Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 @TalkativeCloud 1- cały sezon 1 i połowę 2 2-nie umiem odpowiedzieć ale chyba z nią najbardziej się utoszsamiam 3- ze szkoły 4- nie ale zamierzam 5-już wystarczy ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fałdek Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 @Simplistic Invention 1-odpowiedziałem już na to ;p 2- nie oglądam 3- lol. cs ,heartstone i wszystko co mi wpadnie w ręce ;3 4- to i to lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Polecał bym ci @Fałdek opcję cytuj, bo niektórzy mogą się nie połapać, że odpowiadasz ma jego pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 1 minutę temu TalkativeCloud napisał: jeszcze chwila i zgłoszę cię do administratora Ja już to zrobiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Widzę, że się randomy nudzą, albo serio można się zarazić rakiem mózgu... ... Dzięki za odpowiedź, jakby co do grania na pw się kiedyś zgadamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowiek Maupa Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 @Człowiek pracującyCzłowiek oglądający My little pony jest w stanie wgnieść cię w asfalt i z chęcią bym to teraz zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Właśnie teraz Ziemovit Dash napisał: Ja już to zrobiłem dzięki wielkie. @Fałdek spokojnie nie przejmuj się takimi ludźmi. to internet. myślałem że inna pewna osoba jest cholernie okropna, ale teraz zdecydowanie zmieniam zdanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Jedno pytanie. Masz ulubione opowiadania fanowskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 to był dziwny pan z?... 4 minuty temu Simplistic Invention napisał: 7 minut temu Ampere napisał: Jedno pytanie. Masz ulubione opowiadania fanowskie? dzieki za pomysl. czytałeś lub słuchałeś rainbow factory albo cupcakes? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Mam pytanie: Co tu się odwala? Czytam posty i nie widzę w nich sensu ... @Fałdek Nie sądzisz, że twój avatar jest zbyt "agresywny"? Ps. Witamy na naszym skromnym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 (edytowany) Niestety master ma rację, rozumiem tutaj tyle co RD czytając książkę Twilight. Avek radziłabym zmienić, ktoś z administracji może przyjść i na tobie usiąść. Opcja cytuj, albo edytuj, nie gryzie, a nam będzie łatwiej się zorientować w terenie. A poza tym witaj na forum, miłej zabawy Edytowano Styczeń 24, 2016 przez WildyRock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Niestety master ma rację, rozumiem tutaj tyle co RD czytając książkę Twilight. Mam pytanie: Co tu się odwala? Czytam posty i nie widzę w nich sensu ... Bo przyszedł random, poawanturował się, powyzywał wszystkich i spie... Ekhem, poszedł sobie. I nikt go już więcej nie widział... KONIEC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się