Dashidania Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Nawzajem dajemy sobie zagadke co to za piosenka, tylko ten kto odpowiedział, musi poczekać aż osoba pytająca powie że jest dobrze wzór: 1)Whitney Houston śpiewa tam że nic nie ma 2) Whitney Houston- I have nothing 3) Dobrze 4)piosenka Ellie Goulding do 50 twarzy greya? itd Moja zagadka: Piosenka Katty Perry w której śpiewa,że pocałowała dziewczyne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 I kissed a girl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 25, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2016 dobrze! możesz zadać pytanie kolejnemu użytkownikowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 No dobra... Nie chcę, żeby było za trudno, więc na początek coś prościutkiego: Billy Boyd- dosyć smutna piosenka z pewnej znanej trylogii, o pożegnaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Eee ... spróbuje trafić. The last Goodbye? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 25, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2016 niestety musisz czekać na potwierdzenie czy to dobra odpowiedż od @WildyRock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 @Świeży rekrut Oczywista! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 25, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2016 @Świeży rekrut możesz zadać zagadkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Pragnę przeprosić wielce za takie opóźnienie obie panie. Siła wyższa. Coś trudniejszego może. Zespół ten składa się z 3 członków. Jest to szwedzka grupa grająca ciężkie kawałki. Ich nazwa to 'drapieżnik' z niemieckiego. Ma wiele kawałków o tematyce wojennej, ale ten jeden jest wyjątkowy. Temat to ogólnie co może się stać podczas szturmu. Mam nadzieję, że również usłyszycie jak bije grom, a skóra spoci się od krwi, a przez usta przejdzie jedno zdanie Good luck. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Uh, na pewno Sabaton... Lubię ich jedną piosenkę, 40:1, więc... Może to to? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Mam na telefonie kilkadziesiąt hitów tego zespołu! Jest NAJ we wszystkich utworach! Chciałbym być na ich koncercie. Mimo to, to nie oni. Ten zespół to Raubtier. Piosenka odnosi się do straszliwej broni, która stanowi o wyniku wojny. Zrobiła furorę w 1Wojnie, więc o piosenka jest o ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Uh, nie znam ;-; Wujo google podpowiada, że to może być bomb beat xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 No też nie. Okej, zmieniam piosenke. Jest to utwór Sabatonu o Polakach. 2 Wojna Światowa. Odnosi się do polskiego zwycięstwa na obcej ziemi, przez które droga do wiecznego miasta została otwarta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 26, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2016 Sabaton - Primo Victoria ????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Nie Dashidania. Ta piosenka jest o lądowaniu Aliantów w Europie 6 czerwca. Tą, którą mam na myśli jest inna. Próbujcie dalej, chociaż jesteś całkiem nie daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 26, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2016 Sabaton - Ghost division- nie wiem o czym ona jest ale strzelam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Może Final Solution?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 26, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2016 Jest jakaś dobra odpowiedż? @Świeży rekrut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Czy wy czytacie co napisałem? Podpowiedź: Jest ona głównie o Polakach, biorących udział w walce we Włoszech ... no już tyle powinno wystarczyć. Napisał i wykonał ją Sabaton. Nie, to też nie ta piosenka @Selenium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 19 minut temu Dashidania napisał: Sabaton - Ghost division- nie wiem o czym ona jest ale strzelam To jest 7 Dywizji Pancernej z III Rzeszy. Mi się wydaje że chodzi o piosenkę "Union". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 BRAWO!!! Trafiony @turbo638 zatopiony! W związku z odgadnięciem piosenki masz prawo dać własną propozycję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 26, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2016 @turbo638 możesz zadać zagadkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 @Dashidania spokojnie dam zagadkę Zostajemy przy Sabatonie a jest to piosenka o pewnym Finie który był uważany za najskuteczniejszego snajpera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 WHITE DEATH! 505 potwierdzonych trafień! I to tylko w wojnie zimowej ... a po wojnie został leśnikiem. Na początku pomyślałem, że chodzi tu o innego Fina, ale on nie został snajperem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Właśnie teraz Świeży rekrut napisał: WHITE DEATH! 505 potwierdzonych trafień! I to tylko w wojnie zimowej ... a po wojnie został leśnikiem. Na początku pomyślałem, że chodzi tu o innego Fina, ale on nie został snajperem. Myślałem że troszkę dłużej się zejdzie Oczywiście dobra odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się