supcio subjeckt Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Na razie nic ciekawego się u mnie nie dzieje, ale będę rysował kucyki i wystawiał do tematu: Twórczość/Pędzel kredka cośtam cośtam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Hejo~ 1. Grasz w gry? 2. Ulubiony rodzaj muzyki? 3. Książki czy filmy? 4. Co Cię skłoniło do założenia konta na tym forum? Pozdrawiam~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DemonRat Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Cześć! Po tekście "ale będę rysował kucyki" wnioskuję, że lubisz rysować! Ja też bardzo lubię to robić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio subjeckt Napisano Luty 1, 2016 Autor Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) 30.01.2016 at 12:18 LoneDigger napisał: Cześć! Po tekście "ale będę rysował kucyki" wnioskuję, że lubisz rysować! Ja też bardzo lubię to robić! :-) lubię i owszem.temat nazywa się rysowanie-głosowanie i prawie nic na nim nie ma.Narazie niema.Będzie. 30.01.2016 at 11:43 Mixxy napisał: Witam (już pisaliśmy) Zgodnie z tradycją tego forum zadam ci pytania. 1. Ulubiony kuc/kuce? 2. Motto życiowe? 3. Czy czytasz fanficki? 3.1 Jeżeli tak Jaki jest twój ulubiony? 3.2 Jeżeli nie Czy zamierzasz coś przeczytać? 4. Lubisz wodę? 5. Lubisz placki? 6. Kucyk którego darzysz najmniejszym szacunkiem? ------------------------------------------------------------------------ Powodzenia na forum (cytuj przy odpowiedzi) 1.Fluttershy!Najlepszy kucuś forewer! 2. -_- Nie mam. 3.A co to funfic bo nie wiem... 3,2 A przeczytam, bardzo lubię ksiażki. 4.Oczywista! (Lubie) 5.Ale ziemniaczane czy inne? Edytowano Luty 1, 2016 przez supcio subjeckt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Elo, witoj na forum. 1. Lubisz bigos? 2. Słuchasz muzyki fanfomowej? 3. W jakie gry pogrywasz? 4. Co sądzisz o polskich komediach? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się