Mattia Magna L Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) A więc przyszedł ten czas, w którym udało mi się przełamać swoje lenistwo i stworzyć swój własny post z rysunkami. Teraz będę... No cóż, wstawiać tutaj swoje rysunki i być może przyjmować requesty, aby podszkolić się w obsłudze ołówka i kredek równocześnie mając motywację z zewnątrz. Rysuję dużo rzeczy, ale rzadko jestem z nich na tyle zadowolona, żeby chociaż pomyśleć o wystawieniu ich na widok publiczny. Na razie mam tu dwa portrety, jeden w kolorze i jeden ołówkowy. Rozmyślam jeszcze nad "pochwaleniem się" moją pracą z Luną na czarnej kartce. No cóż, nie przedłużając, oto moje prace: Spoiler Spoiler Przepraszam też za jakość zdjęć. Robione tabletem ze słabym aparatem. Edytowano Luty 1, 2016 przez Matil 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Obok listy emotek masz takie oko. To jest spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Luty 1, 2016 Autor Share Napisano Luty 1, 2016 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Bardzo mi się Luna podoba ^^ OK, jeśli chcesz się podszkolić, to mogę poprosić o narysowanie mojego OC-ka? Może to być portret w stylu drugiego rysunku. Będę bardzo wdzięczny i szczęśliwy Spoiler Spoiler Rozwijaj się i nie trać motywacji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Luty 1, 2016 Autor Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Zamówienie przyjęte. Mam teraz wolne, więc powinno być gotowe już za kilka dni. Rozumiem, że pozycja ma być jak na drugim obrazku. A jakieś tło ma być? Byle proste. Edytowano Luty 1, 2016 przez Matil 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Może być bez tła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 nie nazywaj tego "bazgroleniem" przy moich umiejętnościach rysowania to dzieło sztuki ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Luty 2, 2016 Autor Share Napisano Luty 2, 2016 (edytowany) Achievement get: Nazywaniem swoich rysunków bazgrołami doprowadź innych do mówienia o tym, że tworzysz dzieła sztuki A tak serio - nie uważam, że rysuję jakoś specjalnie źle, ale też dziełem sztuki bym tego nie nazwała. A tytuł jest taki, bo znalazłam fajny rym i chciałam go gdzieś wykorzystać. A, i dzięki za komplenent. Edytowano Luty 2, 2016 przez Matil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się