Gość Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Czy istnieje jakiś FPS podczas Drugiej Wojny Światowej o MLP? Jak nie to czy jest jakikolwiek FPS o MLP? Proszę o linki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Chyba wymagasz zbyt dużo koleżko. Możesz się rozejrzeć za modyfikacjami do różnych gier, ale pełnoprawnych FPSów raczej nie znajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Modyfikacje na pewno znajdziesz, ale osobnej gry FPS to nie ma i pewnie długo jeszcze nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 (edytowany) Słyszałem że powstaje Fallout: Equestria i No Guns In Canterlot 16 minut temu Trahall napisał: Chyba wymagasz zbyt dużo koleżko. Pełnoprawnych FPSów raczej nie znajdziesz. Nie wymagam zbyt dużo. Jeśli spytałem to chyba właśnie nie znalazłem i chciałem spytać kogoś innego czy znalazł. Czy ktoś z graczy CoD WaW zna mapę do Nazi Zombies z MLP? Edytowano Luty 8, 2016 przez stankaban Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katastrof Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 FPS jest http://www.fge.com.pl/2015/12/ponyvrville-zwiedzamy-ponyville.html no nie w klimacie II światowej ale jest. Są znajdźki, miniquesty i polowanie na podmieńca. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się