Rainbow Guitar Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Cześć. Jestem nowy na forum i chciałbym się zapoznać. Na imię mam Emil, lat mam 13, gram na gitarze i interesuję muzyką. Słucham głównie bluesa, rocka, power metalu i wszystkiego co pomiędzy, ale czasem też poezję śpiewaną. Moje ulubione postacie to: Rainbow Dash, Discord, Luna i Lyra Heartstrings. Aha, i mieszkam niedaleko Świdnicy Śląskiej (woj.dolnośląskie). Mój ulubiony FanFic (od którego zacząłem) to My Little Dashie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Witaj na forum! Drzewa czy krzewy? Miłej zabawy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 9, 2016 Autor Share Napisano Luty 9, 2016 Drzewa, bo są mocniejsze:) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 37 minuty temu Rock Guitar napisał: Świdnicy Śląskiej (woj.dolnośląskie). Moje dawne miasto rodzinne :3 Jak miło. Witaj! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 No siema. Widzę kolejny kucyk z okolicy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Siemano widzę że z rejonu hehe Mam dwa pytanka. 1.Co sądzisz o rapie 2.Znasz miasto o nazwie Strzegom? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Witaj Emilu z, również mojej, okolicy! Mam nadzieję, że miło spędzisz czas na forum, poznasz fajnych ludzi i tak dalej 1. Za co lubisz postacie, które lubisz? 2. Dobrze grasz na gitarze? 3. Masz jakiś ulubiony kolor/kolory? 4. Jesteś bardziej optymistą, pesymistą czy może realistą? 5. Jedna jakaś twoja cecha charakteru? Miło poznać i kopytko za grę na instrumencie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 9, 2016 Autor Share Napisano Luty 9, 2016 (edytowany) godzinę temu Major Degtyarev napisał: Siemano widzę że z rejonu hehe Mam dwa pytanka. 1.Co sądzisz o rapie 2.Znasz miasto o nazwie Strzegom? 1. Cóż, nie przepadam, ale jeśli niesie jakieś ważne lub dobre przesłanie, to mogę posłuchać. 2. Tak, znam. Edytowano Luty 9, 2016 przez Rock Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 9, 2016 Autor Share Napisano Luty 9, 2016 40 minuty temu pani Mączka napisał: Witaj Emilu z, również mojej, okolicy! Mam nadzieję, że miło spędzisz czas na forum, poznasz fajnych ludzi i tak dalej 1. Za co lubisz postacie, które lubisz? 2. Dobrze grasz na gitarze? 3. Masz jakiś ulubiony kolor/kolory? 4. Jesteś bardziej optymistą, pesymistą czy może realistą? 5. Jedna jakaś twoja cecha charakteru? Miło poznać i kopytko za grę na instrumencie 1. Za co? Trudne pytanie, po prostu przypadły mi do gustu:) Ale mogę spróbować wyjaśnić. Rainbow lubię, bo trochę przypomina mi punki z lat 80, Lunę, ponieważ mimo jej ciemności, ma raczej miłą osobowość, Discorda, bo, no cóż, nie oszukujmy się, każdy lubi trochę szaleństwa i chaosu:), a Lyre, nie wiem, może dlatego,że kojarzy mi się z "Laylą" Erica Claptona, ale pewności nie mam. 2. Wydaje mi się, że tak. Szybko uczę się skomplikowanych riff'ów, ale solówek nigdy nie mogę zapamiętać. I niestety nie znam nut, uczę się ich. 3. Zielony i niebieski. 4. Według mnie, mam chyba coś z każdego. 5. Myślę, że mam dużo cech pozytywnych, jak i negatywnych, ale jeśli chodzi o pozytywne, to łatwo mogę zrozumieć problemy innych i im w nich pomóc. Odpowiedziałem na twoje pytania tak dobrze, jak tylko potrafiłem:) Mam nadzieję, że właśnie takich odpowiedzi ( lub przynajmniej podobnych ) oczekiwałaś. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 5 minut temu Rock Guitar napisał: 1. Za co? Trudne pytanie, po prostu przypadły mi do gustu:) Ale mogę spróbować wyjaśnić. Rainbow lubię, bo trochę przypomina mi punki z lat 80, Lunę, ponieważ mimo jej ciemności, ma raczej miłą osobowość, Discorda, bo, no cóż, nie oszukujmy się, każdy lubi trochę szaleństwa i chaosu:), a Lyre, nie wiem, może dlatego,że kojarzy mi się z "Laylą" Erica Claptona, ale pewności nie mam. 2. Wydaje mi się, że tak. Szybko uczę się skomplikowanych riff'ów, ale solówek nigdy nie mogę zapamiętać. I niestety nie znam nut, uczę się ich. 3. Zielony i niebieski. 4. Według mnie, mam chyba coś z każdego. 5. Myślę, że mam dużo cech pozytywnych, jak i negatywnych, ale jeśli chodzi o pozytywne, to łatwo mogę zrozumieć problemy innych i im w nich pomóc. Odpowiedziałem na twoje pytania tak dobrze, jak tylko potrafiłem:) Mam nadzieję, że właśnie takich odpowiedzi ( lub przynajmniej podobnych ) oczekiwałaś. Właściwie nie miałam czego oczekiwać, bo były to pytania typu: pokaż mi jaki jesteś, więc raczej czego się spodziewać, każdy jest inny Co do nut ,rozumiem brak pamięci do nich, bo sama muszę się ich czasem uczyć i łatwo nie jest to wszystko spamiętać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 10, 2016 Autor Share Napisano Luty 10, 2016 Dziękuję wszystkim za miłe powitanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 (edytowany) @Rainbow Guitar Okej...; spóźniłem się o jakieś ~ 200,5 roku kurde...Nie mam poczucia czasu sorry że dopiero teraz; Kilka pytań; 1 MLP FiM czy EG; 2 Grasz w coś ?; 3 Kompjuter czy Książka ; 4 Ulubione filmy ; 5 Czytałeś "Koma" (fanfic)?; Dobra mam nadzieję że cię Timingiem nie załamałem ; Pozdrowionka ;p ; Edytowano Luty 21, 2016 przez Kowlad 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 21, 2016 Autor Share Napisano Luty 21, 2016 56 minut temu Kowlad napisał: @Rainbow Guitar Okej...; spóźniłem się o jakieś ~ 200,5 roku kurde...Nie mam poczucia czasu sorry że dopiero teraz; Kilka pytań; 1 MLP FiM czy EG; 2 Grasz w coś ?; 3 Kompjuter czy Książka ; 4 Ulubione filmy ; 5 Czytałeś "Koma" (fanfic)?; Dobra mam nadzieję że cię Timingiem nie załamałem ; Pozdrowionka ;p ; Nie no, spoko że napisałeś. 1. Chyba wolę EG, a zwłaszcza Rainbow Rocks. 2. Kiedyś grałem w CoD MW, ale teraz nie gram w nic. 3. Kompjuter. 4. Dużo tego. Jestem na telefonie, więc nie chce mi się pisać. 5. Nie, ale planuję. Pozdrowionka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Witaj Emilu 1 znasz fanfik Past Sins 2 co bardziej lubisz eq czy mlp 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Jeśli lubisz lunę to Past Sins ci się bardzo spodoba niedługo będzie jego dodruk i teraz Sun tłumaczy opowiadanie poboczne Winter Bells a ja je poprawiam z innymi i też będzie jego wydanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 hejejejej co sądzisz o seri Fallout ? i co sądzisz o muzyce rozrywkowej 20-60 XXw 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Cześć:) Znaczy, jeśli chodzi o grę, to jest bardzo fajna. Najbardziej lubię blues, czasem jakiś jazz też posłucham. Zadam Ci głupie pytanie: Znasz braci Kingów? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: Znasz braci Kingów? Hah I teraz rozkmina czy chodzi ci o Kingów z Fallouta New Vegas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Nie, chodziło mi o bluesman'ów. No nie mów, że nie znasz. Edytowano Luty 22, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: Nie, chodziło mi o bluesman'ów. No nie mów, że nie znasz. Wygłupiam się pewnie że znam bracie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 No, a już myślałem:) Właśnie słucham Blues Boy Tune BB'ego Kinga. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 18 godzin temu Nightmare Xeno napisał: Witaj Emilu 1 znasz fanfik Past Sins 2 co bardziej lubisz eq czy mlp Cześć. 1. Dopiero zagłębiam się w fandom, więc jeszcze go nie czytałem. 2. Patrz: poprzedni post, punkt pierwszy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu bleflar2 napisał: Witaj. 1.Jak zamierzasz się obronić przed inwazją zergów? 2.A może jednak dołączysz do roju? 3.grasz w D&D? 1. Nie wiem. 2. Kusząca propozycja. 3. Nie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się