Amela321 Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 Powstała nowa seria kucyków pt. ,,Explore Equestria'' Prezentuje sie ona tak: Mają dodatek - opaska. Fajny pomysł według mnie, ale co to... czy to? Co to za ostatni kucyk? Na pudełku pisze, że jest to Pursey Pink. Czyżby to bedzie jakiś ważny kucyk w sezonie 6? Explore Equestria jest to seria stworzona dla sezonu 6. Tak samo jak Cutie mark magic do sezonu 5 i Rainbow Power - sezon 4. Jeszcze jedno pytanie WTF?! To mnie przeraża... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 Ponoć 6 sezon ma się właśnie opierać na poznawaniu nowych miejsc w equestrii (ale to tylko takie domysły). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 Myślałem, że temat będzie o biurze turystycznym, które oferuje wycieczki do Equestrii Nazwa tematu pasowałaby do takiego biura turystycznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts