Fishu Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Witajcie! Chciałbym zrobić jakiś YouTube Poop w stylu MLP... Ale nie wiem od czego zacząć. Nigdy szczerze mówiąc nie robiłem żadnych filmów i przydałaby mi się pomoc. Prosiłbym o: -Jakieś rady -Informacje: *jaki software jest najlepszy do tego (Linuxowy najlepiej) *co zrobić by się spodobał Z góry dzięki za odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) 45 minuty temu Fishu napisał: *co zrobić by się spodobał Mnie w YTP bawią najbardziej fajnie zmontowane teksty, by był śmieszny kontekst, nie muszą to być wulgaryzmy. Za to nie lubię na dużo scen typu spowolnienie, podnoszenie głosu, powtarzanie ułamka sceny, znaczy się, by to było odpowiednio wyważone. Tutaj jest przykład YTP, który mocno mi się podoba (po angielsku): Edytowano Luty 23, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishu Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) Dzięki za info a czy wiesz jak wstawiać właśnie takie obrazki w wybranym miejscu? Bo mi po prostu w openshot jedzie od dołu na środek albo jest na środku ekranu i nic sie z tym nie da zrobić coś w stylu np podmienić głowę postaci na jakiś obrazek? Edytowano Luty 23, 2016 przez Fishu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Nie mam pojęcia o takich rzeczach, nawet nie wiem, jak się wstawia filmiku do YouTube. Po prostu zasugerowałem, co lubię w YTP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishu Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 Dobra Dzięki! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Mi się najbardziej podobają przeróbki StalinaCWHC, np: Ale nie koniecznie z tyloma wulgaryzmami. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Dobra jakoś dźwięków głosów też grafika i szybkość nagrania Życzę ci powodzenia w nagraniu trzymam kciuki za ciebie. Pozdrawiam cię Fishu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishu Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 (edytowany) On 23.02.2016 at 5:17 PM, Nightmare Xeno said: Dobra jakoś dźwięków głosów też grafika i szybkość nagrania Życzę ci powodzenia w nagraniu trzymam kciuki za ciebie. Pozdrawiam cię Fishu On 23.02.2016 at 4:12 PM, Rainbow Guitar said: Mi się najbardziej podobają przeróbki StalinaCWHC, np: Ale nie koniecznie z tyloma wulgaryzmami. Download Video as MP4 Na razie postanowiłem czytać fanfiki ale dzięki za rady. Jakby co to to mój pierwszy. A to drugi... Edytowano Luty 26, 2016 przez Fishu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się