Fishu Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) 2 hours ago, Kowlad said: @Fishu Cześć Mam pytanie Czy programujesz (wnioskuje po "Hello World") A i co wolisz FiM czy EG ? Znam się troche na html-u. Zawsze chciałem nauczyć się zaprogramować coś na wzór cleverbota ale jak na razie mnie to przerasta. Wogóle interesuję się każdą nauką począwszy od medycyny przez nauki ścisłe aż po robotykę i synetykę (według mnie to ostatnie to jest zaawansowana robotyka ale któż to wie). Nie wiem czym jest FiM i EG. Jestem w temacie kuców nowy. Edytowano Luty 23, 2016 przez Fishu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) 5 minut temu Fishu napisał: Nie wiem czym jest FiM i EG. Jestem w temacie kuców nowy. FiM - Friendship is Magic (wersja z kucykami) EG - Equestra Girls [Wersja Humanizowana http://www.dailymotion.com/playlist/x46nyc_Letupita725HD_mlp-equestria-girls-friendship-games-hd/1#video=x3h7r9o przykład jakbyś nie wiedział o co c'man (To jest część 3 , najnowsza)] Edytowano Luty 23, 2016 przez Kowlad 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishu Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) 10 minutes ago, Kowlad said: FiM - Friendship is Magic (wersja z kucykami) EG - Equestra Girls [Wersja Humanizowana http://www.dailymotion.com/playlist/x46nyc_Letupita725HD_mlp-equestria-girls-friendship-games-hd/1#video=x3h7r9o przykład jakbyś nie wiedział o co c'man (To jest część 3 , najnowsza)] Pewnie że kuce! PONY IS LOVE PONY IS LIFE Edytowano Luty 23, 2016 przez Fishu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 @Fishu Jestem 1 z niewielu wolących EG (Kocham obydwie serie) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Serdecznie witam na forum! Fajnie się mieszka w trójmieście? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishu Napisano Marzec 1, 2016 Autor Share Napisano Marzec 1, 2016 On 24.02.2016 at 8:24 PM, pani Mączka said: Serdecznie witam na forum! Fajnie się mieszka w trójmieście? Witaj! Całkiem dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Witam na forum 1 masz jakieś ulubione uniwersum z kucykami lub bez ? 2 interesujesz się może wojskowością ? 3 jaki serial prócz mlp lubisz ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się