SpringHandy Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Dlatego ja uważam że takie sprawy internetem nie wygrasz... Powinnaś pogadać szczerze z rodzicami i dojść do porozumienia w typie ty zarobisz i ty kupisz Tak naprawde to sztyczność większości rodziców z technologią zatrzymała się na amidze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 4 godziny temu SpringHandy napisał: Dlatego ja uważam że takie sprawy internetem nie wygrasz... Powinnaś pogadać szczerze z rodzicami i dojść do porozumienia w typie ty zarobisz i ty kupisz Tak naprawde to sztyczność większości rodziców z technologią zatrzymała się na amidze Większości. Poza tym w dalszym ciągu nie rozumiesz autorki wątku. Przeczytałeś jej posty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 3 godziny temu Uszatka napisał: Przeczytałeś jej posty? tak wiem o co chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 (edytowany) Wypełniłem. Chciałem chociaż odrobinę okazać wdzięczności Velvie za silne koneksje z Rarity Edytowano Marzec 7, 2016 przez SebastianRichCountryOwner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 (edytowany) Ja jedynie wyraziłem swoje zdanie. Nie mam nic przeciwko tradycji i tego typu, zwyczajnie jest dość osobliwa, moim skromnym zdaniem. W pozytywnym tego słowa znaczeniu, oczywiście. Edytowano Marzec 7, 2016 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się