Rainbow Guitar Napisano Marzec 4, 2016 Share Napisano Marzec 4, 2016 Cześć i czołem. Tutaj możecie udostępniać różne covery zarówno swoje, jak i innych. To ja zacznę. Proszę również o udostępnianie linków w spoilerach, żeby nie zajmować miejsca. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 4, 2016 Share Napisano Marzec 4, 2016 Mega Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 4, 2016 Autor Share Napisano Marzec 4, 2016 To też jest spoko cover. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Marzec 4, 2016 Share Napisano Marzec 4, 2016 1. Muszę tego posłuchać co jakiś czas Spoiler 2. Świetny koleś, polecam Spoiler 3. Oczywiście musiałem dać coś, bez czego nie mogłeś się obejść Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 4, 2016 Autor Share Napisano Marzec 4, 2016 Kocham metal, też coś metalowego dam. Spoiler Metal na pianinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Marzec 4, 2016 Share Napisano Marzec 4, 2016 Może cover to nie jest, ale urzekło moje serce i jest warte zobaczenia Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 4, 2016 Autor Share Napisano Marzec 4, 2016 (edytowany) Widziałem to na FB. Jedno wielkie WWWOOOWWW. Edytowano Marzec 4, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Marzec 4, 2016 Share Napisano Marzec 4, 2016 8 minut temu Rainbow Guitar napisał: Widziałem to na FB. Jedno wielkie WWWOOOWWW. Teraz czekać tylko na mniejszą, przenośną wersję i mogę zarabiać na ulicy albo nawet potańczyć ze znajomymi XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Hm... Trochę zmienię klimaty. Może idealny cover to to nie jest, ale: Spoiler Polecam kanał gościa, mega utwory ma: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 5, 2016 Autor Share Napisano Marzec 5, 2016 Dobra. I lecimy z Johnnym Cashem. Cover może nie zrobiony profesjonalnie, ale i tak głos jest mega. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) Musiałem! Spoiler Edytowano Marzec 5, 2016 przez Mates 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: Musiałem! Czekałem, aż to wrzucisz xD (p.s. czemu nie w spoilerze, tak, jak powinno być? ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 1 minutę temu Virtual_Wolfy napisał: (p.s. czemu nie w spoilerze, tak, jak powinno być? ) Już 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 5, 2016 Autor Share Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) A teraz, cover, grany przez mojego kuzyna i jego dziewczynę. Spoiler Edit: Jeszcze jeden mega cover. Spoiler Edit 2: Znalazłem przed chwilą. Spoiler Edytowano Marzec 5, 2016 przez Rainbow Guitar 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 11, 2016 Autor Share Napisano Marzec 11, 2016 No i Iron Maiden też nie może zabraknąć. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 27, 2016 Share Napisano Marzec 27, 2016 Kraftwerk - das model; musiałem - mój ulubiony Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 27, 2016 Share Napisano Marzec 27, 2016 (edytowany) Znam dużo coverów. Taki pierwszy przyszedł mi do głowy Spoiler Edytowano Marzec 27, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 Ja z swojej strony polecam cover mało znanego, ale jednego z moich ulubionych zespołów - White Stripes. O ile wersję Dolly Parton też lubię, to ten cover należy do moich w ogóle ulubionych zespołów. Kocham emocjonalność tego utworu, a Jack potrafi przekazać tekst tej piosenki jak ulał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 29, 2016 Autor Share Napisano Marzec 29, 2016 White Stripes mało znane? Według mnie jest dość znanym zespołem. Szkoda że tylko z "Seven Nation Army". Skoro piszę to coś wrzucę. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Autor Share Napisano Maj 10, 2016 Temat już prawie wygasły, szkoda, ale i tak coś wrzucę, może ktoś tu jeszcze zawita. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się