Rainbow Guitar Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 4 godziny temu Nightmera napisał: 2 Ja jestem jakaś durna ja już nie wiem o co chodzi! 3 Jaki skarb ja świruje -_- 4 Aha XDXDXDXDXD 123456789 nic już nie wiem -_- 2. StarCraft 3. Jeśli masz, to lepiej oddaj. 4. Marco. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 (edytowany) @Nightmera Sugerowałbym jednak łączenie komentarzy (używanie multi-quotation), jako że multi-posty można dodawać tylko w odstępie czasowym nie mniejszym, niż 24h EDIT: Ewentualnie, zawsze jest jeszcze opcja edytuj, z tego co wiem, to nie gryzie Edytowano Marzec 28, 2016 przez Virtual_Wolfy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmera Napisano Kwiecień 4, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Ja nie wiem za bardzo o co ci chodzi!Ale nie wiem czy chce wiedzieć Ale nie tak znowu nie chce! Możesz powiedzieć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się