Mates Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) Imię: Blue Sparkle Rasa: Jednorożec Płeć: Klacz Wiek: 16 lat Umiejętności: Ma niesamowity, czysty głos i potrafi go modulować za pomocą magii (było, Velvet Remedy, tak wiem :P) Znaczek: Jedna, duża, fioletowa gwiazda i kilka mniejszych Cechy charakteru: wredna, uparta, nieprzewidywalna, szczera, wygadana, ma poczucie humoru i zawsze się śmieje Historia: Urodziła się w Ponyville. Była jedną z nielicznych przyjaciółek Brighta Spotlighta i jako pierwsza się na nim poznała. Połączyła ich miłość do muzyki. Mieszka z rodzicami niedaleko butiku Rarity. Wygrywa wszystkie możliwe konkursy talentów, w których trzeba śpiewać. Pomimo sprzeciwu jej rodziców, co do osoby Brighta była jego najlepszą przyjaciółką (chociaż nigdy u niej nie był, ona u niego tak), a potem jego dziewczyną. Gdy Bright wyjechał do szkoły talentów Ponyland w Manehattanie, pojechała razem z nim. Jej rodzice ciągle kręcili na to nosem, ale w końcu się na to zgodzili, bo zrozumieli, że rozwijanie jej talentu (śpiew) jest dla nich najważniejsze. Nigdy nie była dobra w magii, chociaż potrafi ją wykorzystać, żeby "urozmaicić" swój głos. Nie znosi rapu i wielokrotnie mówiła pegazowi, że nic z nim nie nagra. Co dalej?: Fanfic, of course Obrazek: (Będzie więcej)(Dzięki @Dayan!!! :)) Przypis Matesa xD: Tak wiem. Blue Sparkle=Twilight Sparkle, a umiejętność modulowania głosu za pomocą rogu zajeżdża FoE i Velvet Remedy. Na to drugie nie mam wyjaśnienia, bo istotnie się na tym wzorowałem, za to z jej imieniem było tak, że siedziałem ze znajomymi i ładowarka do tela fajnie świeciła w ciemności (ma niebieską lampkę) Stąd wzięło sie Blue Sparkle=Niebieska Iskra. Blue Sparkle to Ponysona mojej byłej dziewczyny, Kamili, stąd jej związek z moim OC Brightem, który też jest moją Ponysoną: Wiem, idealnie nie jest, ale przynajmniej Blue Sparkle nie jest alikornem, hehe Pzdr! ^^ Edytowano Marzec 5, 2016 przez Mates 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Imię może i nie jest oryginalne, ale ileż to mamy kuców, których imiona są równie proste? Historia zwyczajna, ale w porządku, nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. OC'ek ma trochę zalet, ma też wady. Co nieco potrafi, co nieco nie potrafi. Cóż więcej mogę napisać? Po prostu jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 6, 2016 Autor Share Napisano Marzec 6, 2016 11 godzin temu Uszatka napisał: Po prostu jest ok. Hehe, dzięki ^^ Ponoć zwyczajne backgroundziki się ceni, to nie udziwniałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Przyjemnie się czyta, ale w pamięć jakoś specjalnie nie zapada xD Dobra, co tam się będę. Wymadrzac, sama nic porządnego nie stworze, pleh, nie słuchaj mnie xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się