Jump to content

Archie - Manifestation(VIP) | ANIMATION

Recommended Posts

Witam! W ciągu kilku poprzednich tygodni zrobiłem(zjadłem słowo sry) ciekawą animację do utworu Archie'go - Manifestation(VIP) pochodzącego z płyty The Dessolation Of Archie, która to była nagrana z pomocą znanych piosenkarzy z naszego fandomu (dlatego postanowiłem, że ten filmik wstawię w tym a nie w innym temacie). Polecam oglądnąć (jeśli ktoś nie ma epilepsji albo czegoś w tym stylu) w jakości Full HD (1080p) i w 60 klatkach na sekundę (60FPS), a także skomentować lub/i polubić jeśli się podobało lub nie.

Pozdrawiam,

Miszcz Tenczy

Edited by MasterOfRainbows
  • Upvote 2

Guest Sayonara

> W ciągu kilku poprzednich tygodni ciekawą animację do utworu Archie'go - Manifestation(VIP) pochodzącego z płyty The Dessolation Of Archie

Nie mogę znaleźć orzeczenia D: W każdym razie Archie jest moim ulubionym muzykiem z fandomu, a wizualizacje są zacne ^^ Jak rozumiem Ty jesteś autorem tego wideo, tak więc parę pytań ode mnie:

1. Ile zajmuje stworzenie czegoś takiego?

2. Czy tworzysz takie rzeczy na zamówienie?

3. Lubisz masło?

Edited by Masłolot

38 minuty temu Masłolot napisał:

> W ciągu kilku poprzednich tygodni ciekawą animację do utworu Archie'go - Manifestation(VIP) pochodzącego z płyty The Dessolation Of Archie

Nie mogę znaleźć orzeczenia D: W każdym razie Archie jest moim ulubionym muzykiem z fandomu, a wizualizacje są zacne ^^ Jak rozumiem Ty jesteś autorem tego wideo, tak więc parę pytań ode mnie:

3. Lubisz masło?

W adobe after effects zajmie ci to maksymalnie (Maksymalnie!) godzinę.:squee:

1 hour ago, ComingTrueMusic said:

W adobe after effects zajmie ci to maksymalnie (Maksymalnie!) godzinę.:squee:

?! Wytłumacz się proszę :D

2 hours ago, Masłolot said:

3. Lubisz masło?

Co do zdania -> zjadłem słowo :D

1. Animacja tych kwadratów nie była aż tak czasochłonna, lecz biorąc pod uwagę to, że wybrałem dopiero 3 efekt który wymyśliłem, to zajęło to z dobrych parę godzin. Razem z tymi poprzednim próbami to było około (nie liczyłem zbytnio) 6 do 9h

2. Daj mi parę lat to może dojdę do momentu w którym będę w stanie takie rzeczy robić bez zastanowienia, ale teraz robię takie filmiki pod wpływem weny twórczej i słuchania tego samego utworu w kółko (i w sumie concept filmiku miałem od jakiegoś miesiąca, ale przez pół miesiąca musiał dojrzeć żebym go mógł był w stanie zrobić).

3. Nie mam masła w lodówce ... wyleciało ... i teraz do mnie pisze ...