Selenium v.2 Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Problem może i bez znaczenia, no ale w wersji moblinej trzeba się natrudzić by nacisnąć ikonkę powiadomienia. Na komputerze wygląda to tak: Podejrzewam, że jest to spowodowane zamianą adresów, ale nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Ano jest. I to niestety wszędzie. Kwadraty/prostokąty Pustki ;/. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 To jeszcze nic. U mnie sa chińskie znaki na telefonie: Ale powinno to minąć, gdy admin przywróci prawidłowy adres strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 1, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Właśnie teraz Pawiu napisał: To jeszcze nic. U mnie sa chińskie znaki na telefonie: Ale powinno to minąć, gdy admin przywróci prawidłowy adres strony. A, teraz rozumiem. u niektórych nie odbiera chińskich znaków, to z tąd te kwadraty... Wystarczy wejść na jakąś azjatycką stronkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Wincyj chińskich znaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Mnie te kwadraty o tyle wkurzają, że jak jeszcze pojawiały mi się przed tym 'żartem', to nie mogłem się zalogować na swoje konto - musiałem całą przeglądarkę resetować Im szybciej znikną, tym lepiej (a chińskie znaczki... cóż, szybciej bym je zniósł) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Prima Aprilis się skończyło, wchodźcie już przez normalną domenę i będzie działać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Właśnie widziałem, że stronę zwiesiło na fge (error 403? poważnie?), więc stwierdziłem, że musiałeś znowu coś popsuć... na szczęście działa normalne ip ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Cóż, FGE aktualnie nie działa, bo muszą zmienić w DNS adres serwera. Aktualnie mogę wrzucić tam cokolwiek, ale tsiii... ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Tia, domyślam sięTo weź się tam nieco pobaw, póki możesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts