Gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Z góry przepraszam jeśli to wpisałem w zły dział, ale do rzeczy. Wraz z nadchodzącą premierą kolejnego dodatku (Marks in Time?) zacząłem myśleć nad kupnem paru kart do gry. Stąd moje pytania - Jak jest ze sceną MLP:CCG w Polsce? Czy warto kupować karty skoro nie znam osobiście żadnego brony'ego? A może lepiej je po prostu zbierać? Liczę na waszą odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Jak jesteś z Warszawy wpadnij którejś środy do sklepu planeswalker na Grzybowskiej koło 16. Wtedy spotyka się grupka na karty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Turnieje tych kart były na każdym ponymeecie, na którym do tej pory byłem ( a byłem na wielu). Sam jednak nie gram i się nie uczę. Lenistwo i brak chęci. Jednak zacząć zawsze warto bo wygląda to fajnie i jak lubisz kolekcjonować rzeczy, to tym bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Najbliższy turniej będzie na Wiosennym Łódzkim Ponymeecie, zapraszam cię, byś sam ocenił czy warto i znajdziesz przy okazji osoby do rywalizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts