PrinceKeith Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Witajcie! Zaczęłam tworzyć forum pbf opierające się o alice human sacrifice. Niestety mój cudowny grafik nie ma czasu by zrobić mi bannery. Więc poszukuję osoby która by takie zrobiła. Mam już je mniej więcej rozmyślone więc po prostu dostaniesz obrazek i będziesz dorabiać napisy. Poszukuję również osoby która wcieliłaby się na forum w postać Lena oraz osoby co wcieli się postać Miku. Chciałabym by osoby te znały się na pbf i miały sporo pomysłów. Bo choć nie przypadnie im adminowanie to jako osoby "wybrane" będziecie proszeni o pomoc w różnych rzeczach. To tyle, dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 12 minuty temu Clocky napisał: alice human sacrifice. 12 minuty temu Clocky napisał: postać Lena 13 minuty temu Clocky napisał: postać Miku. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 Alice human sacrifice to piosenka o czterech alicjach w pięciu osobach. Len i Miku są postaciami piosenki. Miki jest trzecią Alicją a Len jest czwartą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 42 minuty temu Clocky napisał: Alice human sacrifice to piosenka o czterech alicjach w pięciu osobach. Len i Miku są postaciami piosenki. Miki jest trzecią Alicją a Len jest czwartą. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Ale po kolei. Wytłumacz nam, "osochodzi". Ja np. pierwsze słyszę o tym, o czym mówisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 Posłuchajcie piosenki w polskiej wersji to może coś zrozumiecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) Tak Miku to ta Zielona, więc jeśli jesteś chętna to zapraszam na pw Edytowano Maj 9, 2016 przez Clocky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Że mnie grafik marny i do tego kucykowy.... Niestety nie manga ale sam się "pomału" uczę mangi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 Chodziło raczej o tylko do robienie napisów do obrazków gotowych więc no, chętnyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Napisy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 No, napisy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 To bardziej ktoś z doświadczeniem w photoshopie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Tak jak Seluna napisała, może to zrobić "człowiek z ulicy", ale też nie widzę przeciwwskazań, aby zrobił to grafik za 5-20zł, co kto woli Grafik ma zawsze jakiś swój styl, ale to osoba zlecająca podaje wymagania, a jedyne co wyczytałem, to to, że dasz obrazek i trzeba dorobić napisy, plus moje pytanie płaciłeś coś temu grafikowi za banerki, czy wszystko na wspólną korzyść? Bym zapomniał wymiary banerka, bo nie wiem w jakim miejscu strony chcesz to umieścić, czy na dole, na górze, a może po boku stronki, zawsze można ustawić rozmiar " 468x60 " i próbować się do niego odwoływać, też nie ma problemu. Wybaczcie mój brak talentu, ale cóż poradzić grafikiem to ja nie jestem ;/ Spoiler Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 Chodziło raczej o bannery na wymianę z innymi forami. Ale raczej nie chcialabym płacić za dorobienie napisów. Mojemu grafikowi nie płaciłam. W zamian za to, że robił mi bannery ja rysowałam mu jakieś obrazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 (edytowany) Czyli jak na wymianę, to z tego co pamiętam rozmiar " 468x60 " jest najczęściej używany, więc z takim rozmiarem nie ma problemu, ja mogę zaoferować takie banerki jak powyższe plus jakieś udziwnienia na prośbę autora, ale nic więcej nie jestem w stanie zrobić. Plus jako, że nie jestem jakimś znawcą użyłem po prostu jakiegoś obrazka z neta po wpisaniu pewnej frazy i tak wyszło, ale jeżeli masz grafikę można pokombinować, oczywiście jeżeli chcesz zlecić to takiemu amatorowi, jak ja, to nie wyjdzie to jakoś za dobrze ;p W sumie to tutaj widzę banerki 220*50 Szczerze mówiąc, to odradzam się jako osobę tworzącą grafikę, lepiej znaleźć kogoś kto się na tym zna i dobrze mu to wychodzi. 468x60: Spoiler 220x50 Spoiler Edytowano Maj 14, 2016 przez Polox Nowy rozmiar... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się