Battlebird Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 O co chodzi: moja (była) szkoła bierze udział w konkursie o nazwie "Kolorowe Boiska". Szkoły, które wzięły w nim udział, miały za zadanie nakręcić 3-minutowy, 1-ujęciowy filmik promocyjny. I, przynajmniej moim zdaniem, mojej starej dobrej "Jedyneczce" wyszedł on PRZECUDOWNIE. Można go znaleźć w spoilerze, oceńcie sami Teraz trwa drugi etap konkursu, w którym potrzebuję waszej pomocy - Głosowanie, które trwa do 17 czerwca. Jeżeli ktoś ma chwilkę i/albo jego szkoła nie bierze w tym udziału, to bardzo prosiłabym o wsparcie. Do wygrania jest remont boiska, obecnie wylanego żelbetonem. W tym momencie szkoła ma drugie miejsce w rankingu (przegrywa tysiącem punktów), ale głos można oddać każdego dnia, i z góry dziękuję za każdy http://koloroweboiska.pl/glosuj/47 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 Psss, nawet jeżeli jakaś moja była szkoła bierze udział w tym konkursie, to chętnie zagłosuje by jej dokopać. Poza tym, chętnie biorę udział w różnego rodzaju przewałach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 (edytowany) Fałszowanie wyborów Prawdziwa rosyjska technika . Stalin byłby dumny . Z chęcią wezme udział Edytowano Czerwiec 7, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 11 godzin temu Battlebird napisał: O co chodzi: moja (była) szkoła bierze udział w konkursie o nazwie "Kolorowe Boiska". Szkoły, które wzięły w nim udział, miały za zadanie nakręcić 3-minutowy, 1-ujęciowy filmik promocyjny. I, przynajmniej moim zdaniem, mojej starej dobrej "Jedyneczce" wyszedł on PRZECUDOWNIE. Można go znaleźć w spoilerze, oceńcie sami Teraz trwa drugi etap konkursu, w którym potrzebuję waszej pomocy - Głosowanie, które trwa do 17 czerwca. Jeżeli ktoś ma chwilkę i/albo jego szkoła nie bierze w tym udziału, to bardzo prosiłabym o wsparcie. Do wygrania jest remont boiska, obecnie wylanego żelbetonem. W tym momencie szkoła ma drugie miejsce w rankingu (przegrywa tysiącem punktów), ale głos można oddać każdego dnia, i z góry dziękuję za każdy http://koloroweboiska.pl/glosuj/47 Ukryta zawartość Nie zagłosuję (wolę być neutralny), ale... ...propagujcie to wszędzie. Nie tylko tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Zagłosowałbym, ale... jakoś nie mam zamiaru podawać im imienia i maila (nawet, jeśli wpisałbym Wilczek i mail, na którego nie wchodzę xD). Wybacz, tak to bym zagłosował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Czerwiec 8, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2016 13 godziny temu WilkU napisał: Psss, nawet jeżeli jakaś moja była szkoła bierze udział w tym konkursie, to chętnie zagłosuje by jej dokopać. Poza tym, chętnie biorę udział w różnego rodzaju przewałach. Yay, dzięki! 10 godzin temu Dabrowski napisał: Fałszowanie wyborów Prawdziwa rosyjska technika . Stalin byłby dumny . Z chęcią wezme udział Dzięki za udział. I za komplement... Chyba komplement. 3 godziny temu Kuracyja napisał: Nie zagłosuję (wolę być neutralny), ale... ...propagujcie to wszędzie. Nie tylko tu. Powiem tak- nauczyciele, "z lekka wkurzeni" zaangażowaniem ludzi pierwszego dnia: I zrobili zmasowaną akcję propagandową na facebooku (i stąd wiem ja), II powysyłali e-maile wszystkim rodzicom, rodzinie, kto komu mógł, III powiesili transparent z filmu (2:49) na szkole z adresem internetowym kolorowych boisk. Ale chyba tylko coś koło dwustu osób z naszego miasta coś to obchodzi, więc... 57 minut temu Virtual_Wolfy napisał: Zagłosowałbym, ale... jakoś nie mam zamiaru podawać im imienia i maila (nawet, jeśli wpisałbym Wilczek i mail, na którego nie wchodzę xD). Wybacz, tak to bym zagłosował Jeśli nie czujesz się z tym komfortowo, to w porządku, przecież nie zmuszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 (edytowany) 5 godzin temu Virtual_Wolfy napisał: Zagłosowałbym, ale... jakoś nie mam zamiaru podawać im imienia i maila (nawet, jeśli wpisałbym Wilczek i mail, na którego nie wchodzę xD). Wybacz, tak to bym zagłosował Aż tak nie lubisz imienia które nadali ci rodzice? Zawsze możesz iść i sobie zmienić kto broni Prawdopodobnie jest setki ludzi z twoim imieniem , a ja np swoje podać mogę wszędzie , to nie nazwisko Władysław jestem , miło mi! BTW: Zawsze możesz podać inne imię , kto broni? Edytowano Czerwiec 8, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 4 godziny temu Battlebird napisał: Powiem tak- nauczyciele, "z lekka wkurzeni" zaangażowaniem ludzi pierwszego dnia: I zrobili zmasowaną akcję propagandową na facebooku (i stąd wiem ja), II powysyłali e-maile wszystkim rodzicom, rodzinie, kto komu mógł, III powiesili transparent z filmu (2:49) na szkole z adresem internetowym kolorowych boisk. Ale chyba tylko coś koło dwustu osób z naszego miasta coś to obchodzi, więc... Spróbuj na Wykopie. Tylko nie wygadaj że ja ci powiedziałem, bo mnie zjedzą tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Czerwiec 8, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2016 godzinę temu Kuracyja napisał: Spróbuj na Wykopie. Tylko nie wygadaj że ja ci powiedziałem, bo mnie zjedzą tam. Ok, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 3 godziny temu Dabrowski napisał: Aż tak nie lubisz imienia które nadali ci rodzice? Zawsze możesz iść i sobie zmienić kto broni Prawdopodobnie jest setki ludzi z twoim imieniem , a ja np swoje podać mogę wszędzie , to nie nazwisko Władysław jestem , miło mi! BTW: Zawsze możesz podać inne imię , kto broni? Tak, nie lubię tego imienia, choć nie tak bardzo, jak nazwiska. Imienia nie lubię między dlatego, że jest (było kiedyś przynajmniej), jednym z najczęściej nadawanych imion, plus dość dziwnie brzmi. Teraz już takiego urazu do niego nie czuję, jako że pewien mój znajomy, epicki raper, nosi takie samo. Ale nazwiska dalej nie znoszę, i tego nic nie zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (edytowany) Czekajcie, więc można podawać wyimaginowane dane? Jeśli tak to... .hehehehe... mam pomysł, zaraz wracam. Edit: lol oni nawet IP nie sprawdzają xD hahaha... Edytowano Czerwiec 9, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się