Bonhart Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2016 godzinę temu Po prostu Tomek napisał: Bonhart? Interesujący dobór nicku, o ile dobrze pamiętam pierwowzór był kawałem straszliwego skurwiela. Skoro już chciało mi się tu napisać, witaj. Dobrze pamiętasz. Wnioskuję że twórczość Andrzeja Sapkowskiego nie jest ci obca , czyż nie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Ano nie jest. Chyba, że gry bazowane na tej twórczości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Witam Cię na forum. Życzę wielu nowych znajomych (i przyjaciół. ). Miłej zabawy Coś muzycznego na początek Pytania: 1. Masz marzenia? Jeśli tak to jakie? 2. Czego się najbardziej boisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 29, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2016 17.06.2016 at 10:34 Michalski9 napisał: Witam Cię na forum. Życzę wielu nowych znajomych (i przyjaciół. ). Miłej zabawy Coś muzycznego na początek Pytania: 1. Masz marzenia? Jeśli tak to jakie? I owszem - mam. Ale ich treści nie ujawnię 17.06.2016 at 10:34 Michalski9 napisał: 2. Czego się najbardziej boisz? Nie mam pojęcia. 17.06.2016 at 10:34 Michalski9 napisał: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 4 godziny temu Bonhart napisał: I owszem - mam. Ale ich treści nie ujawnię Można się było spodziewać, no to może kiedyś. Enjoy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się