Metka04 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Rysując kucykową pracę coś za każdym razem nie pasowało mi w nóżkach. zaczęłam porównywać nogi, szczególnie w dolnym odcinku u poszczególnych generacji i kucyków i cały czas mam pewne niedomówienia w tym temacie. Chciałabym bowiem zrobić pracę baaaardzo dopracowaną a takie serdelkowate nogi średnio mi pasują. Z drugiej strony zaznaczanie pęciny to chyba za dużo... nie wiem... Spotkaliście się z jakimiś ciekawymi pomysłami na te partie ciała które nie będą typowymi rozszerzeniami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Sama bawiłam się różnymi stylami robienia kucom nóg. Typowe serialowe kloce mi nie pasują, bo ogółem nie lubię robienia z poników takich klusek. Obecnie jeśli chodzi o serialowe to stanęło na czymś takim: http://cahandariella.deviantart.com/art/Macter-603168599 Czasami robię je też po prostu bardziej końskie i daję zwyczajnie końskie giry. A co do zaznaczania pęcin na klockach - całkiem sporo osób tak robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 8, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2016 Merci Zobaczymy co z tego wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts