Lucas Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Grając na serwerze mc.hypixel.net zainteresowała mnie minigra Pixel Painters w Arcade Games. Minigra polega na tym, że na starcie dostajesz tytuł pracy, po namalowaniu następuje głosowanie. Najlepsze jakie do tej pory wykonałem, te gorsze sobie zostawmy. #1 Spoiler Tytuł: Easter Miejsce: 1 #2 Spoiler Tytuł: Dream Miejsce: 1 #3 Spoiler Tytuł: Brave Miejsce: 1 #4 Spoiler Tytuł: Delivery Miejsce: 4 #5 Spoiler Tytuł: Blaze Miejsce: 1 #6 Spoiler Tytuł: Cowboy Miejsce: 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Ile czasu się dostaje na namalowanie swojej pracy? Kiedyś chyba grałem na tym serwie, ale nie było wtedy takiej minigry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 16, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) godzinę temu Bronek napisał: Ile czasu się dostaje na namalowanie swojej pracy? Dostajesz równo 4 minuty. Im szybciej i porządniej nauczysz się obsługiwać wszystkie narzędzia, tym lepiej dla Twojej pracy. Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się