StarsLine Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 7.10.2016 at 21:37 Bronek napisał: Nie masz imienia, nie masz płci... Ktoś mi tu wytłumaczy o co tu chodzi? @StarsLine Witaj na forum. 1.Skąd przybywasz? 2.Przybywasz w pokoju? 3.Zostaniesz na dłużej, czy jesteś tylko przelotem? 4. Lubisz/nie lubisz Equestria Girls? 1. Z Ponyville (tak naprawdę z Pomorza :3) 2. Tak przebywam teraz w pokoju 3. Zostane na dłużej 4.Dosyć lubię ale moim konkiem jest My Little Pony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarsLine Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 8.10.2016 at 10:19 Gringo37 napisał: Elo! Tu Karol! Miło poznać! Baw się dobrze na forum. Pytanka: 1. Zrobisz temat w dziale prac graficznych? 2. Ulubiony kucyk? 3. Jak stara jesteś? 1. Możliwe 2. Księżniczka Twilight Sparke a po niej to Księżniczka Celestia 3. 13 latek mam.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarsLine Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 7 minut temu Zirathel napisał: To jesteś tylko o rok młodsza ode mnie To fajnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarsLine Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ten obrazek jest piękny Internety odwalają za mnie robotę xDD Ale obrazki robie sama.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 @StarsLine nie pisz posta pod postem bo się modzi będą czepiać. PS Też mam 13 latek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Nie wiem. Wszyscy mi mówią, że albo wyglądam na starszego niż jestem, albo że gadam mądrze jak na swój wiek. Heh, kto by w to wierzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Myślałem, że ty z rok może dwa starszy odemnie jesteś ;p 34 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Nie wiem. Wszyscy mi mówią, że albo wyglądam na starszego niż jestem, albo że gadam mądrze jak na swój wiek. Heh, kto by w to wierzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 31 minuty temu Maffle Fluff napisał: Myślałem, że ty z rok może dwa starszy odemnie jesteś ;p A ja dwa lata młodszy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 AAAh jakie urocze! :3 13 latek a już takie dobre prace? Aż miło pomyśleć jakie prace powstaną jak dorośniesz. Osobiście jestem beznadziejny w te klocki, ale cóż, nigdy nie interesowałem się rysowaniem a teraz to trochę późno by zaczynać, no ale nigdy nie wiadomo. ^^ Witaj w stadzie! (= 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Nigdy nie jest za późno. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Witaj na naszym forum życzę ci wspaniałej zabawy i dużo znajomych i ode mnue trzy pytania 1. Luna czy celest ? 2.lunar czy solar ? 3. Ulubiony fanfik ? ps. Też jestem z pomorza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarsLine Napisano Październik 25, 2016 Autor Share Napisano Październik 25, 2016 10.10.2016 at 15:23 Nightmare Xeno napisał: Witaj na naszym forum życzę ci wspaniałej zabawy i dużo znajomych i ode mnue trzy pytania 1. Luna czy celest ? 2.lunar czy solar ? 3. Ulubiony fanfik ? ps. Też jestem z pomorza 1. Bardziej to chyba Celestia 2. O co chodzi ?? xD 3. Snowdrop Ale nie wiem czy to fanfik :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 9.10.2016 at 22:48 Rainbow Guitar napisał: PS Też mam 13 latek Wydawałomisiężeconajmniej15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 10 godzin temu Cassidy napisał: Wydawałomisiężeconajmniej15 A na profilu jest data urodzenia... No nic, mylić się rzecz ludzka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 17 minut temu Rainbow Guitar napisał: A na profilu jest data urodzenia... No nic, mylić się rzecz ludzka. Problem w tym że ja sprawdzam te daty i ich nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 8.10.2016 at 08:32 Maffle Fluff napisał: Porada na początek: Unikaj parówek Utop się plis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 6 godzin temu SpeedwaYZiemovit napisał: Utop się plis Utop sie w budyniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 51 minut temu Dabrowski napisał: Utop sie w budyniu To ty nie jesteś ten od Lazanii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 (edytowany) 8.10.2016 at 08:32 Maffle Fluff napisał: Unikaj parówek Ale ja to jestem fajna parówka ;__; *refleks mocno - 17 dni po fakcie piszę XD* Edytowano Październik 26, 2016 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 (edytowany) 5 godzin temu SpeedwaYZiemovit napisał: To ty nie jesteś ten od Lazanii? Ano fakt wacpanie ale w lazanii sie nie utopisz Edytowano Październik 26, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się