Lucas Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 (edytowany) 2 lata temu pisałem z nudów takie pierwsze wiersze i pozostawiłem na lodzie. Odnalazłem je i teraz zamierzam wam je udostępnić. Nie oczekujecie jakiś cudów. Dokument Google - [LINK] Edytowano Październik 10, 2016 przez Lucas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 (edytowany) Eeeeee... Dasz pozwolenie? Pliska... A tak wogóle gratuluje odwagi publikowania czegokolwiek :P. Ja zawsze miałem cykora Edytowano Październik 10, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Właśnie dostęp jest potrzebny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 10, 2016 Autor Share Napisano Październik 10, 2016 (edytowany) @Dabrowski @UziSlasherBass Jak tylko będę miał dostęp do kompa, to zmienię. #Zrobione Edytowano Październik 10, 2016 przez Lucas Kijów to wie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się