FrozenTear7 Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Witam serdecznie! Po długim bardzo czasie szukania odnalazłem w otchłaniach zapomnienia w konwersacji z kumplem na FB poezję którą kiedyś napisałem i bardzo mi jej brakowało. Zatem no: "Reason" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Bardzo edgy, co niekoniecznie musi być złe, jeśli jest dobrze wykonane. A jest całkiem, całkiem. Pomijając parę niezręczności w rymach, to naprawdę ciężko się, tak obiektywnie, do czegoś przyczepić. No, może tego, że tekst jest zbyt dosłowny. Ja osobiście wolę wiersze, nad którymi można się zastanowić i zinterpretować na różne sposoby. Tutaj można treść tylko przyjąć do wiadomości. I pochwalić, bo znowu, jest to dobrze napisane. Ale potem jednak niestety zapomnieć, bo większych emocji u mnie nie wywołało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się