Youkai20 Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 (edytowany) Witam wszystkich ponownie! Zapraszam na festiwal skopanych, brzmiących sztucznie dialogów, nadmiarowych przecinków w dziwnych miejscach oraz humoru tak czerstwego, że największe suchary brzmią przy nim zacnie! A poważniej - przedstawiam Wam moje drugie dziełko, krótki fanfik, w którym Spike gra pierwsze skrzypce. Miał być super-duper zabawny, wyszedł raczej SoL, zatem tag Comedy wylądował na końcu. Możecie zostawiać komentarze (czy tam "sugestie", bo chyba tak się to zwie), jeśli zobaczycie literówki, błędy ortograficzne i inne dziwności. Starałem się aby żadnych nie było, ale w razie czego wszystkie poprawię. Krótki opis: Spike jest już zmęczony harówą u Twilight. Ciągła praca niezwykle go męczy, więc sprytny smok wpada na pomysł, który może go odciążyć. Czy zdoła przezwyciężyć przeciwności losu i zrealizuje swoje plany? Zapraszam do lektury. Youkai20 http://bit.ly/2eyit5I Edytowano Październik 27, 2016 przez Youkai20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 ja bym zmienił kolejność Tagów bo w tym ficku wiecej jest Comedy niż "okruszków" a fick jest uroczy w swej śmieszności i pouczający by nie ufać wrednym lekarxom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 26, 2016 Autor Share Napisano Październik 26, 2016 Serdecznie dziękuję Ci Out of Odder Zandi za opinię. Jeśli uważasz, że Comedy dominuje, to cieszę się niezmiernie, gdyż tak oczywiście miało być. Wychodzi na to, że niepotrzebnie ustawiłem tag SoL jako pierwszy, ale mniejsza z tym. Nie będę przy nich gmerał, aby nie wprowadzać niepotrzebnego zamieszania. Najważniejsze, że się podobał. Ponownie dziękuję za napisanie komentarza. To bardzo miłe i budujące. Pozdrawiam. Youkai20 Przy okazji - dziękuję za wszelkie sugestie w samym fanfiku. Dokument poprawiłem. Mam nadzieję, że dzięki temu lektura "Zzschk" będzie przyjemniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się