Princess Rainbow Dash Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Mam na imię Krystian i jestem na 3 roku technikum informatycznego. Interesuje się głównie grami, ale od jakiegoś miesiąca kolega wciągnął mnie w My Little Pony. Jak na razie jestem w połowie 2 sezonu~ Mój ulubiony kucyk? Nie będę oryginalny, ale widać, że Rainbow Dash~ [emoji14] Powitać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 (edytowany) Siemanko. Pozdrawia Cię technik informatyk z drugiej klasy 1. Skąd przybywasz? 2. Ten kolega jest na tym forum? 3. Będziesz oglądał/oglądałeś Equestria Girls? Edytowano Listopad 26, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Rainbow Dash Napisano Listopad 26, 2016 Autor Share Napisano Listopad 26, 2016 1. Z Cloudsdale xd 2. Nie, przynajmniej na razie. 3. Być może sięgnę po ten spin off. Przesłanie dotarło za sprawą Mrocznego Kuriera Moto G3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Witaj Baw się dobrze na naszym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Rainbow Dash Napisano Listopad 26, 2016 Autor Share Napisano Listopad 26, 2016 A dziękuję. 🙂 Przesłanie dotarło za sprawą Mrocznego Kuriera Moto G3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Cześc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Rainbow Dash Napisano Listopad 26, 2016 Autor Share Napisano Listopad 26, 2016 Heeej~ Przesłanie dotarło za sprawą Mrocznego Kuriera Moto G3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Siemanko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się