nicoś Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Witam, jestem Nikodem, jakby co. Mam w głowie fanfica, którego mam w skrócie zapisanego na kartkach i jest w trakcie przepisywania na Internecie, ale wolałbym zrobić z niego film niż książkę(nie lubię książek). Mógłby ktoś podać jakiś program do animowania, tak jak Adobe Flash tyko darmowy i pełna wersja? Moje wymagania: darmowy pełna wersja animowanie płynne (nie poklatkowe) gimp odpada z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Witaj Ja używam darmową wersję Flasha: "Macromedia Flash MX 2004". Została udostępniona przez "Adobe". Jest też OpenToonz, ale moim zdaniem jest trudny w użyciu. Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Rainbow Twister 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 dziękuję ci za pomoc, myślę że chyba temat już został wyczerpany chyba że ktoś ma inne propozycje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 (edytowany) Kup przy okazji tablet graficzny. Rysowanie myszą to cierń w tyłku. Dobry monitor też się przyda. I darmowe programy na dłuższą metę raczej niewiele zdziałają. Artystyczne zabawy kosztują. Edytowano Grudzień 11, 2016 przez Ylthin Maruda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 na jeden, dwa filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się