Unbridle Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Zakładam ten wątek jeszcze raz (przez błąd usunął się). Link do komentarza
Rarity115 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Oglądałam. Bardzo dobry film,tylko dwie godzille w mieście,to chyba za dużo xD Link do komentarza
Unbridle Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Oglądałam. Bardzo dobry film,tylko dwie godzille w mieście,to chyba za dużo xD Ja oglądałam 10 filmów o Godzilli. To za dużo. xD Link do komentarza
Revera Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja oglądałam Godzille całe wakacje! Niestety,ale Godzilla leci tylko w wakacje. :( Link do komentarza
Unbridle Napisano Wrzesień 8, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ja oglądałam Godzille całe wakacje! Niestety,ale Godzilla leci tylko w wakacje. :( Prawda. Niestety,ale będziemy musieli czekać do wakacji. ;x Link do komentarza
Tigresss Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ja oglądałam tylką tą najstarszą wersje i zasnęłam na niej :/ Link do komentarza
Revera Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja oglądałam tylką tą najstarszą wersje i zasnęłam na niej :/ No tak... Też to oglądałam,ale z naszą Fleur i ja zasnęłam,a ona oglądała to do końca. xD Link do komentarza
Lucpon Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Nosz błagam... Godzilla nie jest taka nudna by odrazu na niej zasypiać. Link do komentarza
Revera Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Nosz błagam... Godzilla nie jest taka nudna by odrazu na niej zasypiać. Mi chodzi tylko o pierwszą z serii czyli Godzilla Król Potworów. Link do komentarza
Unbridle Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Zmienię temat :Największe zainteresowanie Godzillą jest w czasie wakacji jednak filmy z Godzillą na yt mają duże zainteresowanie przez cały rok. Link do komentarza
Buziol Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Rozczarowanie jest moje przeogromne...czytam "Godzilla" i se myślę, że dyskusja o klasyce gatunku, a tu widzę amerykański szajs. Japoński oryginał to moja ulubiona seria filmowa z dzieciństwa (poza serialem Star Trek i I trylogią Star Wars). Obejrzałem większość, bo 31 części z serii i wciąż lubię do nich wrócić, mimo że w starszych widać tandetę na kilometr 1 Link do komentarza
Lucpon Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 @Ahzek To jest temat o wszystkich Godzillach. Też wolę tą japońską, choć amerykańska to od razu szajs? Nie powiedziałbym, ale jak kto woli... Link do komentarza
Buziol Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 @Ahzek To jest temat o wszystkich Godzillach. Też wolę tą japońską, choć amerykańska to od razu szajs? Nie powiedziałbym, ale jak kto woli... To poprawka...ale wciąż, jak używa się pewnej marki to się powinno być w miarę konsekwentnym w tym co się robi. Mamy np. Klątwę czy Ring. Oba w amerykańskiej wersji trzymały fabułę i atmosferę oryginału. I mamy Godzillę ,co to w ogóle jest jakaś niewyraźna... Gdyby nazwali film i potwora inaczej, to by było znośnie, bo nie oczekuje się legendarnego "atomowego jaszczura". Tak jest w Cloverfield/Project Monster. A tu siedziałem i czekałem z nadzieją do samego końca na przybycie "prawdziwego" króla potworów... Link do komentarza
Lucpon Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 @Ahzek Dobrze wiesz, że nie wpuścili by japońskiej Godzilli. Na czasy powstawania wyglądało by to zbyt komicznie. A z resztą Amerykanie muszą mieć "swoją" Godzillę, bo przecież są "lepsi" od Japończyków. Link do komentarza
Buziol Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 @Lukpik Amerykanie to zrobili zrzynkę od Japończyków. "Swoją" Godzillę to oni mieli we wspomnianym Cloverfield (który mi się akurat podobał), parę lat później. To mogę porównać do Mam Talent czy co raz to nowszych seriali. Są u nas i cieszą się jakąś popularnością i wykonaniem, ale to wciąż nie jest nasze. To tylko zrzynka w naszym wykonaniu. Link do komentarza
Lucpon Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 @Ahzek Dlatego ująłem to w cudzysłowu. Być może Cloverfield (przyznam bez bicia, nie oglądałem) okazał się zbyt nie popularny by Amerykanie mogli się nim pochwalić i wykorzystali znany tytuł... Niewiem. Link do komentarza
Unbridle Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Moim zdaniem Godzilla stała się tak popularna,że postanowili zrobić swoją...Tak samo my moglibyśmy zrobić swoją Godzille. Link do komentarza
Kaoma Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Godzilla to mój ulubiony stwór. Chociaż wygląda jakby zjadł sama nie wiem co i to mu się przerzuciło na uda to jest spoko. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Krótko mówiąc,japońska wersja to klasyka. Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Krótko mówiąc,japońska wersja to klasyka. Racja. I to właśnie z nią powstała masa gier jak np. Super Godzilla (grafika nie jest najlepsza,ale bardzo fascynująca gra), Godzilla Save the Earth (najlepsza gra z Godzillą stworzona przez człowieka). Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 @Fleur de Lis A jaka jest najlepsza gra z Godzillą nie stworzona przez człowieka? Link do komentarza
Kaoma Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 No to pozwolę sobie zmienić temat : Jaki był wasz ulubiony odcinek z serii o Godzilli? Mój to Godzilla vs Space Godzilla. Link do komentarza
Buziol Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Hemmm...trudny wybór. Sądzę, że Godzilla vs Destroyah, bo w ciekawy sposób nawiązywała do innych części. No i postęp techniczny jest, że aż się miło ogląda! Ciekawe jest też, że Destruktor to jeden z zaledwie 5 przeciwników mogących się mierzyć z "królem potworów" (pośrednio przyczynił się do zagłady "starego Godzilli") Link do komentarza
Kaoma Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Jak dla mnie to nawet Godzilla vs Mothra było fajne... xD Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 18, 2012 Autor Share Napisano Październik 18, 2012 Jak dla mnie wszystkie były fajnie. Link do komentarza
Recommended Posts