Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 jak to naprawić (ta tło wymazałem w paincie bo musiałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Ale że napisów nie widać, czy o co chodzi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 17, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) no tak, reinstal nie pomaga Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Tu Steam sam podsuwa jakieś fixy, popróbuj, któreś musi zadzialac - https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1974-YFKL-4947 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 A potrzebne Ci te napisy ? Login, hasło, enter i po problemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 18, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2016 no wiem ale jak wbijam do gry to mi się zawiesza bo nie wczytuje tez liter z gry new game load game option exit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się