rrrrrrrrrrrr Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Dosyć długo się zastanawiałam czy pokazać tu moje prace, ale jak widać w końcu się zdecydowałam. Ostatnio zaczęłam interesować się grafiką komputerową i trochę zaniedbałam rysowanie.. na kartce? Dlatego te prace nie są najnowsze, ale są mniej więcej aktualne z moim obecnym stylem rysowania. Szkice przedstawiają kucyki, postacie z Miraculum i moje własne postacie. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Najbardziej mi się podoba alicorn po prawej stronie jest taki mroczny, to czarne oko jak bym się patrzyl w głąb studni 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Ekspresja na trzecim obrazku bezbłędna xD 11/10 Ogólnie całkiem zabawnie Pokazuj co masz w digitalach! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Styczeń 18, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2017 29.12.2016 at 02:01 Pisklakozaur napisał: Pokazuj co masz w digitalach! Dopiero zaczynam (nawet tła porządnego nie umiem zrobić), ale te mi się podobają (oprócz tła) Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Jak na początek jest świetnie. Szczególnie podoba mi się ten drugi w jakim programie to robiłaś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Styczeń 18, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2017 eh... póki co to mam tylko Gimpa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Jak na początki to jest naprawdę bardzo dobrze, widać, że masz talent który warto podszlifować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 7, 2017 Autor Share Napisano Luty 7, 2017 Mój szkic wykonany na biologii Jak wiemy, najlepiej się rysuje na lekcjach Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Czerwiec 25, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Moje najnowsze prace: Spoiler Spoiler Spoiler I moja ulubiona Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się