Kuracyja Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 (edytowany) Z cyklu "mam dziwne hobby, nie zrozumiesz..." Jak większość z Was wie, jestem miłośnikiem komunikacji miejskiej i miłośnikiem kolei. Ostatnio zacząłem robić dechy relacyjne pociągów - na razie są to wyłącznie fikcyjne sztuki. Oczywiście requesty na tablice przyjmuję (za darmo), na priv proszę mi napisać stację początkową i końcową, pośrednie, nazwę pociągu i ewentualnie wysłać obrazek jaki ma na niej być (bez gore, r34 rzecz jasna). Ewentualnie robię też dechy boczne dla autobusów/tramwajów/SKM/metra. W zgłoszeniach analogicznie proszę. Temat nie wylądował w dziale graficznym, bo część dech nie jest (i nie będzie) związana z kucami. Wszystko w spoilerach. Skrót RZKK oznacza Regionalny Zakład Komunikacji w Karsznicach (fikcyjna spółka). Tablica, która została wykonana jako pierwsza: Spoiler Tablice fandomowe (nietrudno się domyślić która pod jaką grupę jest): Spoiler Dwie poniższe są requestami od @Wlocz: Request od @Silver Shield: Request od @Chief: Tablice nie-fandomowe: Spoiler Request od @Silver Shield: Request od @Cygnus: Request od @naruciakk: Original Work: Edytowano Czerwiec 20, 2017 przez Kuracyja Wersja z 20.06.17 - nowe tablice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się