SiOn Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 - Chodź do salonu. - powiedział i skierował sie do pokoju obok. - Tu możesz usiąść. - Wszedł do łazienki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 29, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2017 Dziewczyna usiadlła spokojnie na kanapie. Kiedy wróciłeś, siedziała w bezruchu wpatrując się w okno. Po chwili jednak przeniosła wzrok na ciebie i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Miał mokre włosy, i nie miał na sobie koszuli. - Wszystko okej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 29, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2017 Nie wywarło to na niej większego wrażenia. - Wszystko ok, tak sądzę, chyba, że masz inne zdanie. Mogłabym prosić o szklankę wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Poszedł do kuchni i wrócił z wodą. Położył na stolik obok niej. - Jak długo zamierzasz tu zostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 30, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2017 Wzruszyła ramionami. - Dopuki, doputy mnie nie wygonisz - stwierdziła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 - A ile razy dziennie trzeba wyprowadzać Cię na spacery? - Zażartował z niej. Wyjął z szafki koszulę i ją założył. Była identyczna do poprzedniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 Skrzywiła się. - To nie było zabawne! To, że jesteś upadły, nie oznacza, że możesz sobie żartować z generał! - powiedziała udrzając go w tył głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Przepraszam, pani generał. Nie będę już tak żartował. - Powiedział i uśmiechnął się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 Dziewczyna obruciła się dow niego plecami, skrzyżowała ręce i zrobiła obrażoną minę. - Coś ci nie wierzę. Jesteś upadły, a upadli mają pociąg do rzeczy bardzo złych - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Nie za młoda jesteś na takie złe rzeczy? Nie chce żeby mi dołożyli do wyroku... - zaśmiał się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 Zachichitała. - Będę robić co mi się podoba. A jak dołożą ci do wyroku sprowadzanie anielc na manowce, to twoja sprawa - rzekła nadal udając obrażoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Twierdzisz że mógłbym sprowadzić Cię na manowce? - Spojrzał na nią wciąż uśmiechnięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Na pewno gdybyś chciał użyłbyś swoich fikumiku mocy i zrobiłbyś co chciał. Znaczy, tak to wygląda z mojej perspektywy - powiedziała uśmiechając się zadziornie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Raczej nie mam mocy która sprowadzałaby dziewice na manowce, ale za to mam niesamowity urok osobisty który też może oczarować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 Anielica fuknęła po czym uderzyła go skrzydłem. - Nie pochlebiaj sobie. Według mnie nie jesteś grzechu wart - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Wszystkie anielice tak twierdzą. Co innego demonice... - Oddał jej skrzydłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 Dziewczyna lekko syknęła kiedy oddał jej uderzenie. - A więc umawiasz się z demonicami? A to ci ciekawe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Czemu miałbym nie, skoro same ze mną flirtują. Miałem już kilka dziewczyn demonic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 Zmierzyła go wzrokiem. - Typowy upadły. Heh, chyba nie za bardzo tu pasuję co? To może już pójdę? - zapytała stawiając krok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Spokojnie, teraz jestem wolny. Poza tym jesteś tu bo uparłaś się żeby mnie chronić, więc raczej to mijałoby się z Twoim celem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 Zmarszczyła lekko brwi. - Ale to nie ma sensu bo mnie tutaj nie chcesz - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Tego nie powiedziałem. Jak chcesz to zostań, tylko nie wkurzaj mnie i nie próbuj zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 Spojrzała na niego. - Jaki jest synonim sformułowania "nie wkurzaj mnie"? - zapytała po chwili i napiła się wody ze szklanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 - Nie złość mnie. Tylko nie wiem gdzie będziesz spać jak chcesz tu zostać na dłużej. - Raczej wolał nie odstępować jej łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts