Damian Madej Napisano Luty 1, 2017 Share Napisano Luty 1, 2017 (edytowany) hej hej chciałbym się zapoznać z braćmi i siostrami z okolic świnoujścia ........................yh i po co ja to piszę :( może ktoś odpisze Edytowano Luty 1, 2017 przez Damian Madej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Sprawdziłam w spisie bronych i pegasis. Proszę; -> KLIKNIJ TU <- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Jakoś nie kojarzę, żebym widział kogoś z twoich okolic na forum. Najlepiej jest dołączyć na fb, tam powinno ci się udać więcej ludzi poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Poza tym, co wyżej napisane, to mógłbyś poszukać bronies w Szczecinie (bo to chyba jest najbliższe wieksze miasto?). Świnoujście nie jest dużym miastem, więc nie sądzę, żeby miało swój fanom lokalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Madej Napisano Luty 2, 2017 Autor Share Napisano Luty 2, 2017 ze szczecina paru znam ale też chciałbym poznać z mojego miasta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Madej Napisano Luty 2, 2017 Autor Share Napisano Luty 2, 2017 9 godzin temu Catniss napisał: Sprawdziłam w spisie bronych i pegasis. Proszę; -> KLIKNIJ TU <- ym ok a jak się tam z nimi kontaktować lub dołączyć żeby być w spisie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Nie pisz posta pod postem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Może jest jakaś grupa na FB, która skupia bronies z okolic Świnioujścia. Sprawdź c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Zdaje się, że o to chodziło: https://www.facebook.com/groups/522746194417897/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Madej Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 ta tylko ta strona jest nie aktywna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się