Zbysio Napisano Marzec 12, 2017 Autor Share Napisano Marzec 12, 2017 (edytowany) Czyli jednak nie tylko mój samochód jest oszczędny, ale też moje matematyczne umiejętności. Na swoją obronę powiem, że było późno! No, może w sumie nie. Bo nie policzyłem drogi powrotnej do Inowrocławia. Edytowano Marzec 12, 2017 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dvorak Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Też będę w tym roku, no tak dokładnie to na 90% i pewno w aucie się przekimam, kombi mam więc wygodnie będzie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 Jak ci się chce 2/3 noce w samochodzie siedzieć to proszę bardzo Ale miejsca do spania wcale nie są takie drogie jak się wydaję. Jest jeszcze ich sporo troche dalej od miejsca eventu także polecam przemyśleć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dvorak Napisano Marzec 22, 2017 Share Napisano Marzec 22, 2017 Ile? przecież to dwa dni trwa, jedna noc z soboty na niedzielę, a zapomniałem dodać że ja mam koło 120km do Ludwigsburg^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Marzec 22, 2017 Share Napisano Marzec 22, 2017 4 godziny temu Dvorak napisał: Ile? przecież to dwa dni trwa, jedna noc z soboty na niedzielę, a zapomniałem dodać że ja mam koło 120km do Ludwigsburg^^ Jak tak, to tobie raczej się opłaci spać w samochodzie. My nie mamy kolorowo, bo z Krakowa do Ludwigsburga musimy jechać, a to już pół dniowa wycieczka. Stąd bierzemy nocleg na 3 noce. Przeddzień jesteśmy na miejscu, i wracamy dzień po imprezie - lepiej się wyspać a niżeli wracać totalnie zmęczonym po konwencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Marzec 22, 2017 Autor Share Napisano Marzec 22, 2017 (edytowany) 7 godzin temu The Silver Cheese napisał: Jak tak, to tobie raczej się opłaci spać w samochodzie. My nie mamy kolorowo, bo z Krakowa do Ludwigsburga musimy jechać, a to już pół dniowa wycieczka. Stąd bierzemy nocleg na 3 noce. Przeddzień jesteśmy na miejscu, i wracamy dzień po imprezie - lepiej się wyspać a niżeli wracać totalnie zmęczonym po konwencie. Jako kierowca potwierdzam! prawie 900 km to jednak trochę jest. @Dvorak A jak ty masz tam 120 km to się nie oglądaj tylko jedź Edytowano Marzec 22, 2017 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dvorak Napisano Marzec 22, 2017 Share Napisano Marzec 22, 2017 No, w sumie trochę macie, no i trzeba brać czynnik ludzki, ja dużo jeżdżę i trasa 700km to nie problem, dobrze by było jakby mielibyście kierowcę na zmianę;), raz jechałem z Francji do domu 1500km nic przyjemnego. No nic, będzie trzeba się na miejscu gdzieś odnaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 Znajdą się jeszcze osoby na wyjazd? Wraz z @Zbysio nadal mamy 2 wolne miejsca w samochodzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starfall Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 Jeżeli jeszcze szukacie chętnych to z chęcią się z wami zabiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dvorak Napisano Czerwiec 6, 2017 Share Napisano Czerwiec 6, 2017 Mnie niestety w tym roku nie będzie, plany mi się pozmieniały urlopowe :/ Następnym razem pewno się uda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się