Jump to content

Galacon 2017

Zbysio
 Share

Recommended Posts

Czyli jednak nie tylko mój samochód jest oszczędny, ale też moje matematyczne umiejętności. Na swoją obronę powiem, że było późno! :flutterblush:

No,  może w sumie nie. Bo nie policzyłem drogi powrotnej do Inowrocławia.

Edited by Zbysio

• 2 weeks later...

Jak ci się chce 2/3 noce w samochodzie siedzieć to proszę bardzo :D

Ale miejsca do spania wcale nie są takie drogie jak się wydaję. Jest jeszcze ich sporo troche dalej od miejsca eventu także polecam przemyśleć :)

4 godziny temu Dvorak napisał:

Ile? przecież to dwa dni trwa, jedna noc z soboty na niedzielę, a zapomniałem dodać że ja mam koło 120km do Ludwigsburg^^

Jak tak, to tobie raczej się opłaci spać w samochodzie. My nie mamy kolorowo, bo z Krakowa do Ludwigsburga musimy jechać, a to już pół dniowa wycieczka. Stąd bierzemy nocleg na 3 noce. Przeddzień jesteśmy na miejscu, i wracamy dzień po imprezie - lepiej się wyspać a niżeli wracać totalnie zmęczonym po konwencie.   

7 godzin temu The Silver Cheese napisał:

Jak tak, to tobie raczej się opłaci spać w samochodzie. My nie mamy kolorowo, bo z Krakowa do Ludwigsburga musimy jechać, a to już pół dniowa wycieczka. Stąd bierzemy nocleg na 3 noce. Przeddzień jesteśmy na miejscu, i wracamy dzień po imprezie - lepiej się wyspać a niżeli wracać totalnie zmęczonym po konwencie.   

Jako kierowca potwierdzam! prawie 900 km to jednak trochę jest.

@Dvorak A jak ty masz tam 120 km to się nie oglądaj tylko jedź :D

Edited by Zbysio

No, w sumie trochę macie, no i trzeba brać czynnik ludzki, ja dużo jeżdżę i trasa 700km to nie problem, dobrze by było jakby mielibyście kierowcę na zmianę;), raz jechałem z Francji do domu 1500km nic przyjemnego. No nic, będzie trzeba się na miejscu gdzieś odnaleźć ;)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...